Annons

ERP/Marketing Monitor i partnerskap med Svenska Skidskytteförbundet

Monitor ERP System har vuxit en hel del under de senaste åren och satsar på flera marknader internationellt. Dels i Norden men också i Asien och nere i Europa. Och Hudiksvallsföretaget har högt uppsatta mål för de kommande åren.

– Rätt samarbetspartner, säger Monitorchefen, Morgan Persson om det nya sponsorsamarbetet.

– För att nå de målen måste vi satsa och skapa aktiviteter, och vi måste ta hjälp. I det arbetet är det otroligt viktigt att vi hittar rätt samarbetspartner som har samma vision som oss och delar våra värderingar. Och det vet vi att vi har hittat i Skidskytteförbundet, säger Morgan Persson, VD för Monitor ERP System.

TRE VÄRDEORD ”Långsiktiga, engagerade och jordnära”
Monitors ägare Jörgen Persson sammanfattar dessa värderingar i tre värdeord: ”Långsiktiga, engagerade och jordnära”.
– Sedan långt tillbaka har vi jobbat efter de här tre värdeorden. De är viktiga för hela företaget och har format oss och tagit oss dit vi är i dag. Vi har en långsiktig plan för det här samarbetet med Skidskytteförbundet som garanterar ett starkt engagemang från båda sidor. Vi hoppas och tror att vårt bidrag till förbundets och landslagets verksamhet kan ge ett lyft som märks, inte bara för eliten utan för hela förbundet och alla aktiva. Vi vill att vår satsning ska nå hela bredden inom svenskt skidskytte.
Skidskytteförbundets vision inför 2026 är att Sverige ska vara världsledande i skidskytte och ta medaljer vid varje mästerskap. För att lyckas med det i en idrott med en ständigt ökande konkurrens krävs stora resurser och en långsiktig satsning. Samarbetet med Monitor ERP System är det största och mest långsiktiga samarbetet någonsin för Skidskytteförbundet och syftar till att stärka svenskt skidskyttes möjligheter att leda utvecklingen inom skidskyttevärlden både på elitnivå såväl som inom ungdomsverksamheten.

Jörgen Persson, Monitors ägare.

STARK MEDIALT GENOMSLAG
Monitor ERP System blir genom samarbetet en ny huvudpartner till Skidskytteförbundet.
– Det här samarbetet är banbrytande för svenskt skidskytte, menar Sofia Domeij, Skidskytteförbundets ordförande. Det känns fantastiskt roligt att ett svenskägt, världsledande företag som Monitor ERP System väljer att fokusera sin globala marknadsföring på oss. Det innebär att vi nu kan satsa mer långsiktigt än någonsin tidigare. Vi hälsar Monitor varmt välkomna till skidskyttefamiljen och vi ser fram emot en framgångsrik satsning tillsammans. Skidskyttet har en väldigt stark medial genomslagskraft i hela Europa och vi är övertygade om att detta samarbete kommer vara till stor nytta för oss båda.

FEMTON LUFTGEVÄR
I samband med fredagens tillkännagivande överlämnar Monitor ERP System dessutom ett presentkort till Skidskytteförbundet på 15 luftgevär av typen FX-Biathlon från FX Airguns som ska användas för träning inom ungdomsverksamheten.
– Vi hoppas på och ser fram emot ett långt och fint samarbete mellan Monitor ERP System och Svenska Skidskytteförbundet, säger Morgan Persson.
Inom ramen för samarbetet med Monitor ERP System kommer en omfattande satsning att ske även på elitsidan med fokus på både individen och apparaten runt omkring den aktive.
– Samarbetet med Monitor ERP System sticker verkligen ut i dessa coronatider, menar Rikard Grip, generalsekreterare på Skidskytteförbundet. Att vi nu, i en tid då idrotten generellt drabbas av stora nedskärningar, kan skapa förutsättningar för att spetsa vår verksamhet ännu mer är smått otroligt. Jag vet dessutom från mina många år som landslagschef att marginalerna är små och att konkurrensen bara blir hårdare och hårdare. Jag är övertygad om att Monitor kommer att utmana och inspirera oss att försvara vår plats i världstoppen och det är guld värt för oss.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title