Annons

ERP: Nya nordiska toppchefer inom SAP

Den nye nordiske midmarket-basen rapporterar direkt till den nya nordiska VDn, Helle Dochedahl, och ersätter Ari Pussinen, som blivit nordisk COO. Han kommer fortsätta att vara medlem av SAP:s nordiska ledningsgrupp – och bland annat aktivt driva SAP:s nya tjänst för affärstransformation ”RISE with SAP” som hjälper också små och medelstora kunder med en tydlig väg till att skapa ett mer intelligent företag, oavsett hur långt de redan har kommit och hur komplex deras verksamhet är.
– Jag brinner för affärsinnovation och tillväxt, för SAP men framför allt för våra kunder. I min roll ingår att göra andra personer framgångsrika och jag ser fram emot att nu få ett ännu större försäljningsansvar i Norden och Baltikum, säger Gunnarsson.

FLERA CHEFSFÖRÄNDRINGAR
Utnämningen är en del av flera chefsförändringar på SAP i Norden. Den 1 maj blev Helle Dochedahl ny Nordenchef efter Marika Auramo som gått över till en ny roll som COO för region EMEA North. Samtidigt utsågs Ari Pussinen till ny nordisk COO, som PLM&ERP News tidigare rapporterat.
– Gunnarsson är en erfaren ledare som under mer än 25 år visat att han kan leverera otroliga resultat i sina team. Många inser inte att 80 procent av SAPs över 400 000 kunder i världen ingår i mid market-segmentet. De utgör ryggraden i de nordiska och baltiska ekonomierna och har en enormt stor tillväxtpotential om de tar sig an digitala affärsmodeller och alla nya möjligheter, säger Helle Dochedahl, Managing Director för SAP i Norden och Baltikum.
Tjänsten RISE erbjuds som en prenumeration och omfattar bland annat serviceavtal, drift och support. Genom att ta ett helhetsgrepp om sin transformation kan ett företag få hjälp med att kontinuerligt förändra sin verksamhet.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title