Annons

ERP på NOBELPRISNIVÅ: Scienta Scientific satsar på IFS med Addovation som partner

Jens-Magnus Andersson, kundtjänstchef för Addovation, säger att man kommer att stödja Scienta Scientific i deras digitala transformation genom att implementera ERP-systemet IFS Applications.

FRAGMENTERAT SYSTEMLANDSKAP
Implementeringsprojektet startar i början av 2021. Projektet, UNITE, kommer att hjälpa Scienta Scientific att förena och konsolidera sitt nuvarande något fragmenterade systemlandskap. Med en ny ERP-lösning och digital plattform kommer Scienta Scientific att kunna stärka sin roll som ledande inom sin bransch. Partnerskapet med Addovation kommer att stödja Scienta Scientific i deras framtida tillväxt genom att effektivisera affärsprocesser och förbättra projekt.
– Att implementera ett nytt globalt gemensamt affärssystem med enhetliga affärsprocesser kommer att öka vår effektivitet ännu mer, hävdar Anders Österberg.

EN FJÄDER I HATTEN
För Addovation får projektet sägas vara en fjäder i hatten.Det är klart att vi är mycket stolta och glada över att Scienta Scientific valde oss och IFS Applications affärsprogramvara för att stödja sin strategiska digitala och affärsmässiga transformationsprojekt, säger Jens-Magnus Andersson, kundtjänstchef för Addovation.
Han menar vidare att, ”vår branschkompetens, tekniska kapacitet och det världsledande mjukvarupaketet IFS Applications har visat sig vara en utmärkt kombination för Scienta Scientific och UNITE.”
– Vi ser verkligen fram emot samarbetet och att bygga en långsiktig relation med Scienta, avslutar Jens-Magnus Andersson.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title