Annons

EXPANSIV ERP: IFS-partnern Levilo öppnar kontor i Linköping

IFS-partnern och återförsäljaren av IFS Applications, Levilo, etablerar sig i Linköping. Den 18 december öppnar företaget upp portarna till sitt nya kontor på Teknikringen 8 i Mjärdevi. Planen är att inom kort fylla skrivborden med nya medarbetare. Levilos VD Stephan Norrman, bosatt i Linköping, finns redan på plats.

”SOM IFS-PARTNER BÖR MAN FINNAS I LINKÖPING…”
– Det är väldigt roligt att få etablera sig i Linköping, roligt och viktigt, berättar Stephan Norrman. Arbetar man som vi med IFS och deras lösningar så bör man finnas här. IFS grundades här och det finns ett antal stora IFS-kunder här.
Levilo som under året har tecknat avtal med två helt nya IFS-kunder, bland annat butikskedjan Glitter, har en offensiv tillväxtplan för företaget. Utöver etableringen i Linköping vill företaget rekrytera åtta till tio nya medarbetare under 2021 och på längre sikt avser företaget även att etablera sig i Göteborg.
– Det har gått bra sedan jag började på Levilo i mars, säger Stephan Norrman. Trots pandemin har vi lyckats skriva avtal med ett flertal nya kunder förutom de två helt nya. Vi är duktiga när det gäller handel och har under året även skrivit avtal med IFS om att arbeta just med deras Retail-lösning.

Möt också Stephan Norrman i den längre intervju med honom, som PLM&ERP News publicerade i juni tidigare i år:

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title