Annons

Framgångsrik integration när ABB installerar digital plattform på indiskt stålbolag

Anläggningen, som har kapacitet att producera 500 000 ton högkvalitativt specialstål per år, har nu plattformen för att integrera datakällor i 17 verksamhetsområden, inklusive icke-ABB-system. Ett viktigt exempel är att informationsteknik (IT) och operativ teknik (OT) har konvergerats för att positivt påverka Sunflags stålsmältverk (SMS) och valsverk.

KVALITETSÖVERVAKNING I REALTID
ABB integrerade med befintliga automationssystem för process- och kvalitetsövervakning i realtid, tillsammans med användarvänliga dashboards för operatörer tillgängliga via mobilen. Plattformen möjliggör identifiering och diagnos av problem eller användning av extra resurser.
”Ability Data Analytics Platform för metallindustri ger tydliga fördelar när det gäller övervakning och felsökning av dagliga process- och kvalitetsproblem, kommenterar Ragunath Satyan, och tillägger:
– Vi har säkerställt att Sunflag Steels medarbetare har data från hela verksamheten visualiserad i realtid på de modernaste dashboards. Detta möjliggör bättre beslutsfattande och kommer i slutändan att visa avkastning i form av produktivitet, kvalitet och resurseffektivitet.

Detta är en av de första globala implementeringarna av ABBs integrerade anläggningsövervakningssystem för metallindustri, och är en del av en långsiktig vision för processindustri för en framtid där den fysiska och digitala världen är ansluten, skalbar och utnyttjar maskininlärningspotential.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title