Annons

IFS ångar på i tillväxtspåret – tog största affären någonsin under tredje kvartalet

Alldeles oavsett detta kan IFS se tillbaka på ett händelserikt kvartal med flera fina affärer. Bolagets branschfokus fortsätter kort sagt att ge bra utdelning. Affärsenheten Aerospace and Defense (A&D) fick t ex inte bara in ikoniska flygplanstillverkaren De Havilland Canada i ”familjen”, utan man stängde också i och med denna affär den största dealen hittills i företagets historia, med detta en av sektorns ledande varumärken.
Inom bygg- och anläggning tillkännagav IFS avtalet med det franska ingenjörsföretaget Ginger Group om koncernövergripande distribution av IFS-företagstillämpningar som stöder 2000 anställda i cirka 28 dotterbolag.

IFS-chefen, Darren Roos.

På sista raden, menar Roos, är detta ett uttryck för att, ”oavsett om ett företag tillverkar medicinsk utrustning, driver stora energitjänster eller hanterar en komplex infrastruktur, realiseras framgång eller misslyckande i det ögonblick när allt kommer samman.”
– Organisationer omvandlar sina verksamheter kring detta, och IFS är unikt positionerat för att dra nytta av denna möjlighet, tillägger IFS-chefen.

IMPONERADE TILLVÄXTSIFFROR
IFS Chief Financial Officer, Constance Minc tillade:
– Med våra återkommande intäkter, som ökade med över 40 procent under perioden och molnintäkterna som ökade med nästan 60 procent, ser vi enorma framsteg mot att bygga mer förutsägbara, hållbara intäktsströmmar mot bakgrund av en volatil ekonomiskt klimat. Den här bilden förbättras ytterligare av en imponerande ökning med 23 procent av de globala programvaruintäkterna – liksom en anmärkningsvärd tillväxt inom servicehantering och i Amerika-regionen.
Ingen dålig utveckling för denna svenskägda allt större ERP-spelare.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title