Annons

Klart med att Snow Optimizer certifieras för integration med SAP NetWeaver

Snow Optimizer för SAP-programvara är en lösning som ger företag användbar insikt i deras SAP-ekosystem. Lösningen kan fastställa användaraktivitet, sätta ihop och visa komplex rättighetsinformation i en enhetlig vy, och hantera konton på lämpligt sätt. Detta samtidigt som avvikelser kan hanteras för att öka värdeskapandet och avkastningen samt undvika oväntade kostnader och granskningar.

FLERA UPPNÅDDA MILSTOLPAR
SAP Integration och Certification Center (SAP ICC) har nu certifierat att Snow Optimizer rel.3 för SAP-programvara integreras med SAP NetWeaver. Teknologi som har en SAP-certifierad integration med SAP NetWeaver har visat sig fungera tillsammans med teknikplattformen.
Certifieringen kommer efter ett år av fortsatt innovation och investeringar i Snow Optimizer.

Några av de milstolpar som uppnåtts under 2020 är:

• Introduktion av Supermaster-funktionen: Utvecklad främst för stora företag med flera dotterbolag, varumärken eller enheter. Supermaster-funktionen tillåter ett moderbolag att fatta strategiska beslut genom att erbjuda organisationsövergripande synlighet över användning samt licensinformation för SAP-lösningar, samtidigt som dotterbolagen tillåts bibehålla oberoende kontroll.

• Omcertifiering av ITAM Review: Som oberoende experter och analytiker inom tillgångshantering för IT (ITAM) och hantering av licenshantering (SAM) har The ITAM Review utvecklat en uppsättning standarder för att utvärdera branschens teknik och verifiera att den uppfyller vissa krav och användningsfall. I juni 2020 omcertifierades Snow Optimizer för hantering av SAP-licencer av ITAM Review.

• 360 graders utvärdering av SAP-lösningar med SoftwareONE: Snow och SoftwareONE har samarbetat för att kunna erbjuda en ny lösning för organisationer som vill hantera sina licensutmaningar för SAP-teknik, öka insynen i SAP-ekosystemet, minimera granskningsrisken och samla insikter för SAP S/4HANA-förhandlingar eller migrationer.

PARTNER I EDGE-PROGRAMMET
Snow Software är en partner i SAP PartnerEdge-programmet. Som partner har Snow tillgång till de verktyg, utbildningar, resurser och fördelar som partners behöver för att leverera de lösningar och tjänster som kunderna i sin tur efterfrågar.
SAP PartnerEdge-programmet stöder partners i utvecklandet av
högkvalitativa, disruptiva applikationer med fokus på specifika affärsbehov – snabbt och kostnadseffektivt. Programmet ger också tillgång till alla relevanta SAP-teknologier via ett enkelt ramverk och under ett enda globalt kontrakt.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title