Annons

KONSULTERNA: Capgemini inviger nytt innovationscentrum i Malmö

Capgemini öppnade under veckan sin andra innovationshubb i Skandinavien, baserat på ett verktyg kallat Applied Innovation Exchange, (AIE). Det nya centret i Malmö ska hjälpa företag att i snabbare takt vidareutveckla digitala tjänster och bilda nya partnerskap.
Applied Innovation Exchange (AIE) heter alltså den plattform som utvecklats av jättekonsulten Capgemini. Tanken med denna lösning är att den ska möjliggöra för företag att upptäcka relevanta innovationer genom att kontextualisera och experimentera. AIE är uppbyggt kring ett ramverk för åtgärder, nätverk för innovationsutbyte och högpresterande engagemang tillsammans med ett globalt ekosystem för att vara ett proaktivt verktyg för tekniska förändringar.

– I det nya centret kommer vi att hjälpa organisationer med deras digitala transformation, säger Anil Agarwal, VD för Capgemini Skandinavien.

– Malmö är en ypperlig plats för vårt nästa AIE i Skandinavien. Hela regionen växer snabbt, vilket gör det extra spännande, säger Anil Agarwal, VD för Capgemini Skandinavien. I det nya centret kommer vi att hjälpa organisationer med deras digitala transformation genom att bjuda in dem till vårt omfattande nätverk av start-ups, tech-partners och universitet som är specialiserade inom områden som robotisering, blockkedjor, 5G och digitalt lärande. Målet är snabbare få fram nya samarbeten, idéer och affärsmodeller för att hjälpa våra kunder att stärka sin konkurrenskraft och få en ökad tillväxt.

Leds av Malcolm Clapson
Capgeminis verksamhet i Skandinavien utvecklas ytterligare med större fokus på molnet och digital space. Det nya centret i Malmö kommer ledas av Malcolm Clapson, chef för AIE i Skandinavien. Malmö är den sextonde staden i världen där Capgemini lanserar sitt koncept. Capgeminis första innovationscenter i Skandinavien öppnade i april 2018 i Stockholm.
– Över hela världen utmanas våra kunder i att utveckla sin kompetens och att kunna använda innovation. Med AIE på plats i Malmö kan Capgemini samarbeta ännu närmare med kunderna, för att hjälpa dem att komma över eventuella hinder och skapa framgångsrik transformation, säger Lanny Cohen, innovationschef på Capgemini.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title