Annons

KUKA Nordics nye säljchef: ”Stort intresse för digitala plattformar”

Kim Reeslev är alltså djupt förtrogen med branschen och vilka utmaningar och möjligheter kunderna står inför.
– Vi är inne i ett expansivt skede av den industriella historien. Det sker en expansiv digitalisering och det ska bli spännande att vara med och driva säljarbetet på lite bredare front, säger Kim Reeslev.

SMARTA FABRIKER OCH DIGITALA TVILLINGAR
Utvecklingen mot industri 4.0 med smarta fabriker, användningen av digitala tvillingar etcetera är saker som passar honom som hand i handske.
– Ja, jag har ett stort intresse för digitala plattformar. Lösningar kring det har jag arbetat med i många år på den danska marknaden, säger han.
Kim Reeslev har en bakgrund som ingenjör. Sedan 2019 är han dessutom ordförande för den danska branschföreningen DIRA (Danish Industrial Robot Association) som samlar över 200 företag med inriktning på robotteknik. Det handlar om allt från tillverkare av robotar till systemintegratörer, forskare och företag som använder sig av robotar.
– Ett kul uppdrag som känns mycket hedrande. Ett av mina mål som ordförande är att stärka samarbetet mellan systemintegratörer, tillverkare och forskare. Det finns stora vinster med det, säger han.

Som noterades i ingressen tar Kim Reeslev över jobbet som säljchef efter Joacim Lorentsson som nyligen tog ett steg upp till VD-posten för KUKA Nordic. Valet av Kim Reeslev till efterträdare är han mycket nöjd med.
– En mycket duktig person. Kim Reeslev har ett starkt engagemang och en djup förståelse för hela branschens utveckling, säger han.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title