Annons

ERP: Långvägare blir ny chef för Unit4 i Sverige och Finland

Det är inte bara SAP som rör om i toppen på sverigeorganisationen. Samma sak händer hos ERP-utvecklaren Unit4. Bolaget meddelar idag att man har utsett Katarina Gunnarsson till ny VD för Unit4 Nordic East - inklusive Sverige och Finland.
Gunnarsson är en ”långvägare” inom bolaget och har lång erfarenhet inom IT-branschen. Hon har arbetat på Unit4 sedan 1997, då hon anställdes som projektledare. Den 15 augusti tar hon över rodret som regionens VD från tidigare chefen, Finn Fölling.

Katarina Gunnarsson har genom åren haft flera ledande befattningar inom Unit4, senast som ”Director Professional Services för Continental Europe”, och har bred erfarenhet av både den internationella, nordiska samt svenska organisationen. Nu landar hon i Sverige som chef för den växande svenska och finska organisationen.
– Katarina Gunnarsson har omfattande branschkompetens och alla de ledarskapskvaliteter som krävs för denna roll, säger Jeremias Jansson, chef för Unit4 Continental Europe. Hennes arbete i dens senaste rollenoch  hennes prestationer i tidigare roller i företaget har varit enastående och jag är väldigt glad över att hon har tackat ja till att bli VD för Unit4 Nordic East.

Stor utvecklingspotential i Sverige och Finland. Det finns stor potential att vidareutveckla Unit4s verksamhet i Sverige och Finland, och Katarina kommer att fokusera på denna utveckling med målet att ytterligare stärka Unit4s position på den svenska och finska marknaden.
– Jag är mycket glad över att få tillträda som VD för Unit4 Nordic East, säger Katarina Gunnarsson. Unit4 är ett spännande företag med otroligt kompetenta och duktiga medarbetare som betjänar en stor och kunnig kundbas, och jag ser fram emot att arbeta för att ytterligare förbättra vår redan starka position i regionen.

Katarina Gunnarsson tillträder rollen som VD den 15 augusti.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title