Annons

Nordstjernan-ägda Dacke Industri fortsätter expandera – köper Transtronic

Genom ett tydligt fokus på elektroniska riktinstrument, primärt inom bergborrindustrin, har Transtronic sedan 1972 producerat, sålt, installerat, reparerat och servat kunder inom sin nisch, där bolaget idag har en mycket stark position.
Lars Fredin konstaterar i ett uttalande kring affären att, ”Transtronic blir en viktig del i Dacke Industris fortsatta satsning att bygga upp ett kluster av bolag inom elektronik med mål att hjälpa kunderna effektivisera sin verksamhet och stärka kvalitén genom att tillhandahålla produkter som möjliggör uppföljning och förbättring inom ett flertal tillämpningsområden.”
– Transtronic har varit framgångsrika bland annat tack vare kärnvärden som vi inom Dacke Industri värdesätter: kvalitet, partnerskap och långsiktig lönsamhet, tillägger Dacke Industris koncernchef.

Magnus Thele, VD och tidigare ägare på Transtronic noterar i sammanhanget:
– Jag är övertygad om att Dacke är en mycket bra framtida ägare av Transtronic. Vi ser fram emot att tillsammans med med detta bolag långsiktigt fortsätta utveckla bolaget, både tekniskt och marknadsmässigt inom nya nischer och på nya marknader.

Någon köpeskilling anges inte i pressmaterialet.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title