Annons

Nya 2022 SOLIDWORKS går på djupet … med nya genvägar och allt smartare AI-laddade verktyg

Först och främst det kvantitativa: SOLIDWORKS 2022 levererar hundratals nya användardrivna förbättringar som, för att citera Gian Paolo Bassi, ”accelererar innovation och effektiviserar och påskyndar produktutvecklingsprocessen från idé till tillverkning.”
SW-chefen konstaterade vidare allmänt kring lösningens ”hälsa” i DS att man säljer mer än någonsin, plus 20 procent på intäktssidan under Q2 2021, och att bolagets SW-ekosystem mår bättre än på länge, ”allt drivet att innovation och 3DEXPERIENCE Works-portföljen av nya verktyg och vässade tidigare lösningar”.
– Vi tänker i detta utvecklingsarbete på vardagsarbetet för våra miljointals användare sa, han och fortsatte: ”Sånt som man vill ska fungera utan problem, gå snabbare än tidigare och med allt högre prestanda och färre buggar. Ingen gillar att sitta och vänta på modeller med långa uppladdningstider och kan man göra något snabbare med genvägar och smarta lösningar, så är vi alltid på hugget och jobbar med att få till allt detta.”

SOLIDWORKS 2022 öppnar upp möjligheter för användarna att utnyttja samarbetsförmågan hos Dassaults 3DEXPERIENCE-plattform och ökar konkurrensfördelarna genom 3DEXPERIENCE Works portfölj av lösningar.

ETT ÅR AV DRAMATISKA FÖRÄNDRINGAR FÖR ALLA INGENJÖRER
Han påpekade vidare att dagens ingenjörer lever i värld där saker och ting förändras snabbt och ibland oväntat, som t ex sånt som kommer i spåren som effekter av Coronaviruset.
– Men vi ser också en utveckling där vi går bortom bara de vanliga ekonomiska övervägande; en situation där klimatproblemen blir allt tydligare och där vi idag får fokusera på sånt som miljö- och hållbarhetsvärden, vid sidan av rent tekniska förändringar som emanerar från t ex nya teknologier och molnplattformar. På sista raden lever vi i en värld som präglas av stora utmaningar för mänskligheten.
Han ville att vi i pressen i detta sammanhang skulle notera att de virtuella kapabiliteter som nu finns tillgängliga och byggs på med allt mer sofistikerade

VÄSSADE ”VARDAGSVERKTYG”
Med en rad anpassade och flexibla lösningar förbättrar SOLIDWORKS 2022 de funktioner och arbetsflöden som används varje dag för design, dokumentation, datahantering och validering. Nya arbetsflöden, nya funktioner och prestandaförbättringar inspirerade av SOLIDWORKS-användargruppen gör det möjligt för innovatörer att arbeta smartare och snabbare, vilket skapar bättre produkter i färre steg och på kortare tid.
Och som sagt, SOLIDWORKS 2022 öppnar också upp möjligheter för användarna att utnyttja samarbetsförmågan hos Dassaults 3DEXPERIENCE -plattform och öka deras konkurrensfördelar genom att ansluta till 3DEXPERIENCE Works portfölj av lösningar.

Electronikdesign i SOLIDWORKS-miljön.

FÖRBÄTTRINGARNA I SW 2022
Mer detaljerat ser det ut så här när det gäller förbättringar i SOLIDWORKS 2022:

  • Nya arbetsflöden och funktionsförbättringar inom montering och partdesign, ritningsdetaljer, simulering och produktdatahantering.
  • Nya funktioner i delar som hybridmodellering och skapa standardiserade externa trådar.
  • Förbättringar av användargränssnitt till genvägsfält, konfigurationshantering, geometrisk tolerans med mera.
  • Kvalitets- och prestandaförbättringar vid arbete med stora sammansättningar, import av STEP-, IFC- och DXF/DWG -filer, detaljerade ritningar och hantering av produktdata.
  • Automatisk optimering av monteringsprestanda utan att oroa dig för lägen och inställningar.
  • Snabbaste grafiken hittills med förbättrad display-respons och kvalitet.
  • Tillgång till 3DEXPERIENCE-plattformens digitala miljö för att förbättra innovation och beslutsfattande.
  • Tillgång till den molnbaserade 3DEXPERIENCE Works-portföljen med utökade applikationer för design, konstruktion, simulering, tillverkning och styrning lanseras med användardrivna förbättringar som påskyndar produktutvecklingen
  • Dassault Systèmes har introducerat SOLIDWORKS 2022, den senaste versionen av sin portfölj av 3D -design och tekniska applikationer som används av miljontals innovatörer världen över. SOLIDWORKS 2022 levererar hundratals nya användardrivna förbättringar som accelererar innovation och effektiviserar och påskyndar produktutvecklingsprocessen från idé till tillverkning.
Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title