Annons

Nya versionen av Delfoi ARC, 4.0, visas på Düsseldorfmässa

Utvecklaren av digitala tillverkningslösningar, Delfoi, lanserar nu en mycket snabb mjukvara för programmering och simulering av bågsvetsnings- och lasersvetsrobotar. Programmeringshastigheten för Delfoi ARC 4.0, som versionen heter, är minst 10 gånger snabbare än för robotsimulerings- och offline-programmeringsverktyg från de stora PLM-leverantörerna, uppger bolaget i en pressrelease.

Programvaran är enligt Delfois bedömning, vilken baserar sig på mer än 20 års kunskaper och erfarenheter på dessa områden, ”det snabbaste programmeringsverktyget för svetsrobotar för komplexa stålkonstruktioner”.

Mjukvaran finns idag i bruk exempelvis hos Volvo CE (Construction Equipment). Men Delfoi har i allmänhet en närvaro inom bilindustrin och tung maskinindustrin.
Historiskt baserar sig detta på att bolaget tidigare fungerade en applikationsutvecklare med avseende på Dassault Systems DELMIA-produkter.
Några exempel på globalt verksamma kunder som  använder Delfois offlineprogrammeringsprogram är Daimler, Caterpillar, John Deere, Volvo och Toyota Lift Trucks.
Den som vill stifta närmare bekantskap med lösningarna kan besöka Delfois bås, 13E89, på nästa veckas  Schweissen & Schneiden-mässa i Düsseldorf.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title