Annons

PLM Group expanderar 3D-printförsäljningen till Baltikum

Utvidgningen till Baltikum innebär att PLM Group – numera, som PLM&ERP News tidigare rapporterat, ägda av LMT Group – nu erbjuder hela sortimentet av HPs Multi Jet Fusion-baserade 3D-skrivare i Estland och Lettland. Vi talar här sålunda om Jet Fusion 500-serien, Jet Fusion 4200 och Jet Fusion 5200-serien.

En viktig accelerator för HP
Klart är också att bolaget har en bra bakgrund för denna utvidgning; PLM Group har framgångsrikt sålt och installerat 20 plus HP 3D-printlösningar i Norden. Man har vidare ett stort antal certifierade servicetekniker och applikationsingenjörer, som arbetar nära HP-kunderna för att säkerställa optimala prestanda för de installerade 3D-skrivarna. Det senare förstås av stor vikt för HP.

Theresia Von Arnold, HPs kanalchef.

– Ja, vi är engagerat i att hjälpa kunder med olika tillverkningsbehov att förvandla dessa till möjligheter genom att leverera den mest innovativa lösningsportföljen och ett omfattande ekosystem av industriledande partners. Utvidgningen av geografier till Baltikum med vår partner PLM Group är en viktig acceleratorer för vår digitala tillverkningsresa, säger Theresia Von Arnold, kanalchef för 3D-tryckning och digital tillverkning på HP Inc.
– Den fjärde industriella revolutionen är en av de mest transformativa krafterna i vår tid. Nya teknologinovationer kommer att krävas, nya partnerskapsmodeller kommer att dyka upp och nya sätt att göra affärer kommer att utvecklas, avslutar Theresia Von Arnold,

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title