Annons

PTC-partnern Rockwell lanserar en praktisk, interaktiv utbildning kring smart tillverkning

Varje tisdag under 10 veckor från och med den 14 september kommer specialister från Rockwell Automation att hålla halvdagsutbildningar som är uppdelade i fem moduler (Smart Devices, Smart Machines, Smart Systems, Process Control och IoT). Varje modul innehåller en teoretisk del med frågor och svar, följt av en valfri praktisk del (hands-on labs) veckan därpå. Den tio veckor långa cykeln kommer att upprepas tre gånger under de kommande 12 månaderna. Deltagarna kommer att få möjlighet att delta i ”praktiska laborationer” när de har slutfört teoridelen.

VASS INTERAKTIV PLATTFORM
Jan Van Den Bossche hävdar alltså att TechEd Tusedays kommer att vara mer än ”bara” ett vanlig webbinar.
– Vi visste att vi behövde hitta ett sätt att integrera det i vår virtuella utbildning, så vi använde onCourse, vår digitala plattform som erbjuder praktiska laborations-upplevelser, där användarna virtuellt kan få tillgång till och fysiskt kontrollera information och automationstillgångar, säger han.
Med onCourse ansluter Rockwell Automations tillgångar till virtuella maskiner, som sedan programmeras, drivs och testas som digitala tvillingar. Till skillnad från många andra inlärningsupplevelser av denna typ är TechEd Tusedays och onCourse-laboratorierna gratis för alla deltagare. Vilket erbjuder en unik möjlighet för användare att umgås med likasinnade kollegor, samtidigt som de fördjupar och diversifierar sina tekniska kunskaper.

POSITIV BRANSCHINVERKAN
– Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder och partners något som har en positiv inverkan på branschen som helhet, säger Gregoire de Clercq, marknadsansvarig för EMEA på Rockwell, och fortsätter:
– Och även om vi ser fram emot att träffa våra kunder personligen vid vårt nästa TechEd EMEA-event i oktober 2022, kan vi inte vänta på att utnyttja denna unika möjlighet att fortsätta både vår och deras tillväxt under de kommande 12 månaderna.”

TechEd Tuesdays kommer att genomföras i tre omgångar (med början i september 2021, februari 2022 och maj 2022) inför TechEd EMEA i Göteborg i oktober 2022. Registreringen är öppen och den första sessionen inleds den 14 september 2021.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title