Annons

KONSULTERNA: Robotlösning (RPA) från Rejlers hjälper Bilreda att effektivisera processerna

AUTOMATION. Konsulten Rejlers har fått i uppdrag att effektivisera flera av Bilredas administrativa processer med hjälp av robotiserad processautomatisering, RPA - Robot Process Automation. Bilreda är en av landets största aktörer inom biladministration med ca 22 000 tjänstebilar som hanteras årligen.
- Med den nya tekniken ser vi att vi kan frigöra mer tid för värdeskapande uppgifter och förbättra vår service, vilket i slutänden kommer att gynna både våra medarbetare och våra kunder, säger Jonas Kervenhed, VD på Bilreda.

Bilreda hjälper företag att hantera sina företagsbilar genom tjänster som fakturagranskning, förarsupport, bilförsäljning samt bilpolicy- och försäkringsfrågor. Bolaget, som är ett dotterbolag till First Rent A Car AB, som ingår i Volvo-koncernen, vill nu effektivisera sin verksamhet och har gett Rejlers i uppdrag att automatisera rutinmässiga arbetsuppgifter med hjälp av robotteknik. Tekniken används t ex för att digitalisera repetitiva och administrativa uppgifter som hantering av fakturor eller att förflytta data mellan olika system.

Rejlers uppdrag beräknas pågå fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning.
– Digitalisering är en nyckelkomponent för att möta de utmaningar företag står inför idag. Vi är glada över förtroendet från Bilreda och ser fram emot att hjälpa verksamheten att bli mer effektiv och hållbar, genom robotteknik som RPA, säger Niklas Siljeblad, divisionschef på Communication & Security på Rejlers.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title