Annons

Signode Industrial satsar på Microsoft Dynamics och Innofactor för vass fältservice

Microsoftkonsulten Innofactor har fått i uppdrag att skapa en ny och innovativ lösning för fältservice och mobila arbetsorders för Signode Industrial Group i Sverige. Bolaget utvecklar systemlösningar för emballering, godsskydd och märkning av gods. Den lösning man nu satsar på bygger på Microsoft Dynamics 365s plattform för fältservice.

– Valet var enkelt, säger Signodes Göran Johansson, projektledare och ansvarig verksamhetsutveckling IT. Lösningen hade alla komponenter och den enkelhet vi sökte. Med integrationen till CRM ger det oss en bra översiktsbild för att bli ännu bättre i vår leverans till våra kunder.
Målet med satsningen är att skapa ett effektivt mobilt stöd i vardagen som ger både säljare och servicetekniker/-eftermarknad en bättre och mer sammanhängande kundbild. ”Field Service” är en del i deras Dynamics 365 CRM strategi där syftet är att kunna strukturera och minska tidsspillet både för den anställde och sina kunder.
– Field Service är ett modernt och effektivt verktyg som tydliggör arbetsprocesser och möjliggör effektivisering och kvalitetssäkring av arbetet och skapar nöjdare kunder, säger Robert Erlandsson, Sverigechef på Innofactor.
Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title