Annons

SoftwareReview: Oracle ERP Cloud och Unit4 bland de högst rankade affärssystemen 2020

– Vår strategi är att ge människor möjlighet att fokusera på vad som verkligen betyder något och undersökningen är ett viktigt erkännande då den ger en oberoende bild av vad våra kunder tycker, samt vittnar om att vår plattform inte bara har en kraftfull inverkan på hur team arbetar, utan också ger mervärde när det gäller att främja produktiva och engagerade arbetsplatser, säger Katarina Gunnarsson.

Klart är också att 83 procent av alla som använder affärssystemslösningar från Unit4 är nöjda med det leverantörsstöd de erhåller. Detta är den högsta siffran bland alla de ERP-leverantörer som var med i undersökningen Data Quadrant som SoftwareReviews genomfört, och där de analyserar och jämför olika affärssystems funktioner och egenskaper med användarnöjdheten.

Automatisering och förenkling av processer
Undersökningen ger en omfattande utvärdering av populära produkter inom ERP-marknaden och låter potentiella köpare fatta välgrundade beslut baserade på andra användares erfarenhet. Enligt undersökningen är Unit4 ERP även ett av de högst rankade affärssystemen 2020. Något som bland annat beror på en uppskattad och tillgänglig support samt en smidig integrering av data.

Allmänt ska sägas att Unit4, enligt tidigare intervjuer i PLM&ERP News med Katarina Gunnarsson, har siktet inställt på att, ”hjälpa sina kunder automatisera och förenkla processer så att människor istället kan fokusera på det arbete de tycker är viktigast och därmed kan leverera sitt yttersta.”

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title