Annons

Svenskan som ska axla rollen att utveckla Columbus globala Infor M3 affärsområde

Det är ingen liten enhet Tina Algkvist tar över. Columbus M3 har fler än 300 kunder globalt och genomsnittlig tillväxt på 15 procent de senaste 3 åren.
Columbus är ”Alliance, Channel and Development-partner” till Infor. I bolaget kommer nu Tina Algkvist att leda den globala M3 organisationen med fler än 350 seniora konsulter. Hon tar över stafettpinnen från Lars Steen, som har beslutat att lämna Columbus.
– Jag ser fram emot att få jobba med M3 i ett globalt, ledande företag för att hjälpa våra kunder att framtidssäkra sin affär. I tillägg så ser jag fram emot att få utveckla vår M3 affär tillsammans med teamet på Columbus för en global tillväxt, säger Algkvist.

25-ÅRIG ERFARENHET
CVen visar att Tina Algkvist har mer än 25 års erfarenhet från IT-branschen och hon kommer närmast från Infor som senior direktör på Infor Consulting Services. Hon kommer att ansvara för att vidareutveckla den globala M3 affären, genom att fokusera på kund och kundvärde.

Tina Algkvist är en senior ledare med en bevisad erfarenhet från både ledarsidan och från konsultsidan. Tina tar också med sig sitt starka fokus på kundens behov, vilket jag anser är den rätta kompetensen för Columbus att utveckla våra kunder och fortsätta att växa vår globala M3 affär. Jag ser mycket fram emot att välkomna och få arbeta tillsammans med Tina, säger Hans Henrik Thrane, Interim CEO och Corporate CFO på Columbus.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title