Annons

Tata Technologies startar upp under ny skylt i Göteborg: ”En hörnsten i vår europeiska tillväxtstrategi”

Tata Technologies koncernchef, Warren Harris, säger i en kommentar att bolaget, enligt Zinnovs 2020-betyg, har förstärkt sin ledande ställning inom produktteknik och påpekar att man också fått den prestigefyllda Frost & Sullivan-utmärkelsen, ”Company of the Year 2020 Award”.
– Vi är glada att skapa värde för våra kunder i Norden genom leveranscentret och stå fast vid vår passion för att hjälpa våra kunder att realisera bättre produkter.

EN HÖRNSTEN I TATAS TILLVÄXTSTRATEGI
Bolagets VD för Europa, Arun Krishnamurthi, kommenterar också han starten av det nya bolaget, eller egentligen snarare den n”nya skylten” i Göteborg:
– TATA Technologies Nordics är en avgörande hörnsten i vår europeiska tillväxtstrategi. Vi har redan vår närvaro i Sverige där vi arbetar med ledande OEM-tillverkare och vi vill leverera våra tjänster och värde till potentiella kunder i Norden.

Allmänt noterar bolaget i sitt material att, ”Tata Technologies syftar till att möjliggöra för kunder att konstruera bättre produkter genom två spår av företagets värdeproposition: det första är outsourcade tjänster för produktteknik för våra kunder genom att hjälpa dem att konceptualisera och designa bättre produkter, och det andra hjälper dem att tillverka och betjäna innovativa produkter genom digitala verktyg och IT-teknik.”

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title