Annons

Hett ämne: TECHNIA följer upp PLMIF-succén med ett digitalt specialevent kring ”Life Sciences”

TECHNIA-chefen konstaterar också att, ”detta evenemang innebär att vi kommer att kunna förstärka en viktig expertgrupp genom nätverkande, kunskapsdelning och sund debatt med fokus på utvecklingen av digitala lösningar för Life Science-branscherna.”

TECHNIA-basen Jonas Gejer.

STOR FÖRBÄTTRINGS-POTENTIAL FÖR LIFE SCIENCE-SEKTORNS AKTÖRER
TECHNIA och Dassault Systemes menar att digitalisering kan ge Life Science-organisationer tillgång till delbara, handlingsbara data i realtid som möjliggör ett effektivt samarbete över hela världen. Med steget mot ett personligt, värdebaserat och databaserat sjukvårdssystem kan vi börja omstruktureringen för att bli mer ekonomiskt och miljömässigt hållbart.Vi kan börja utveckla mer exakt, smidig, effektiv och omfattande vård – från upptäckt och diagnoser till behandling och botemedel, säger Gejer.

B. BRAUN EN JÄTTEORDER FÖR TECHNIA PÅ LIFE SCIENCE-SIDAN
Ett bra exempel på TECHNIAs kapabiliteter på Life Sciences-området är den PLM-beställning man nyligen tog hem, tillsammans med Dassault, från tyska B. Braun, som tillverkar medicinska utrustningar, farmaceutiska produkter och levererar relaterade tjänster, som gjort beställningen. Det handlar totalt om ca 13 000 användare.
– Det är troligen en av de största PLM-affärerna i Europa i år, sa Jonas Gejer i en tidigare PLM&ERP News-intervju.

Medtechbolaget B. Brauns Gerd Niehage, är en av casepresentatörerna på TECHNIAs Life Sciences-forum.

Ordern kan förvisso också ses som ytterligare ett kvitto på att Technia är ett av världens ledande bolag när det gäller att vinna PLM-beställningar från sektorer utanför de klassiska som automotive, aerospace, heavy machinery, high tech och liknande. B. Braun är ett av sitt områdes storföretag med nära 65 000 anställda, verksamhet i 64 länder och årliga intäkter på nära 7 miljarder euro, motsvarande 70 miljarder kronor. Du kommer f ö att kunna möta B. Braun Groups CIO, Gerd Niehage, under ”Virtual Life Sciences PLM Innovation Forum”.

MÅNGA SPÄNNANDE NAMN PÅ TALARLISTAN
Eventet inleds alltså den 10 september och agendan löper från 08.00 till 17.00 (CEST) och består av en rad kund- och partnerpresentationer, paneldiskussioner och digitala bås, allt följt av interaktiva sessioner och demonstrationer på begäran.

På talarlistan finns också flera spännande namn:

• Gerd Niehage (CIO, B. Braun Group),
• Nina Hakacova (MD, pediatrisk kardiolog, docent, Skåne universitetssjukhus),
• Linda Vitell (projektledare, Mölnlycke Health Care),
• Claire Biot (VP Life Sciences Industry, Dassault Systèmes),
• Gian Paolo Bassi (CEO för DS SOLIDWORKS)
• … och många fler

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title