Annons

TECHNIAs utvecklare sitter inte stilla i båten: Spännande lösning för realtidshantering av data i leverantörskedjan

Det nya programmet från TECHNIA adresserar alltså säkerhets-, licens-, användbarhets-, kommunikations- och tidshanteringsproblem som kan uppstå när OEM-tillverkare och leverantörer måste dela data mellan flera system. Att hitta smidiga flöden i diversifierade mjukvarulandskap tillhör de absolut vanligaste utmaningarna i de flesta företag. Givetvis inte bara internt utan också i externa sammanhang. Dagens utvecklingsbild är att distribuerade team och projekt med flera och fler intressenter och leverantörer i både produktutveckling och tillverkning är en växande realitet. Inte minst i detta perspektiv fyller TECHNIAS nya hub en intressant funktion.

LOKALT, I MOLNET ELLER I HYBRID FORM
Exchange Hub levererar en samarbetslösning för partners som är kapabelt att hantera dataintegration av företagssystem, oavsett om det är lokalt, på molnet eller en hybrid plattform.

James Goodale.

– För några år sen tog vi upp utmaningen med att hantera diversifierade system hos våra kunder. Baserat på deras input gick vi sen in för att skapa en lösning som kunde möta deras mest utmanande behov i detta. De behövde verktyg som kunde effektivisera partnersamarbetet, samtidigt som de behövde kunna säkerställa att de senaste och mest relevanta data skulle finnas tillgängliga för deras partners. Vi visste också att både IP-säkerhet och processkontroll är nycklar för att öka kundernas projektframgångar och kapa tiden till marknad för de produkter man tar fram. Idag finns denna lösning på banan och vi på TECHNIA mycket glada över att Exchange Hub nu tillgängliggörs för våra kunder, säger James Goodale.

VILKA ÄR FÖRDELARNA SOM DEN NYA HUBBEN LÄGGER UPP PÅ BORDET?
Innehållsligt pekar Goodale på följande fördelar med den nya huben:
• Den gör det enkelt att samarbeta och dela data inom ramen för ett ekosystem som knyter ihop ditt företag med intressenter.
• Man kan utbyta data säkert med hjälp av strukturerad lagring, utan att förlora dataintegriteten.
• Man kan koppla upp sin digitala community till en ständigt växande marknad.
• Spåra prestanda med live-status för alla förändringar, avvikelser och problem.
• Minska kostnader, eliminera pappersarbete och förbättra leverantörsrelationer.

Även TECHNIA-basen, Magnus Falkman har kommenterat den nya lösningen:
– Jag menar att TECHNIA verkligen är unikt genom att vi arbetar så nära våra kunder och att vi i detta blir en förlängning av deras team. På så sätt kan vi bättre identifiera deras behov och utveckla nya lösningar för att möta dessa utmaningar. TECHNIA Exchange Hub är ett sådant exempel, som en del av ”Experience Packaged-portföljen”, säger Falkman.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title