Annons

Vassare koll på mjukvaruparken: Svenska Snow fortsatt världsledare enligt Gartner

Poängen med Snow Software är att man med hjälp av deras plattform säkerställer att de stora pengar som företag och organisationer spenderar på alla former av IT-teknik optimeras för att ge maximalt värde. Mer än 4.000 organisationer runt om i världen använder denna lösning för att få full insyn, optimera användande och kostnad och minimera regulatoriska risker. Och det har som sagt gått alldeles utmärkt. Med bas i Stockholm och Texas, har bolaget för tredje året i rad positionerats som ledare i Gartners årliga Magic Quadrant, i kategorin ”Software Asset Management”.
Till saken hör att bolaget förstärkte sin lösningspark genom att köpa kanadensiska Embotics, som bl a utvecklat en mjukvara som används för att hantera verksamheter i hybridmoln.

– Vilket vi förstås är väldigt glada över, inte minst för att det är tredje gången i rad vi får erkännandet som ”Leader” av Gartner, säger Vishal Rao.

PLATTFORMEN SOM ÄR BASEN FÖR FRAMGÅNGARNA
Snows mjukvaruhanteringsteknik, Snow Inventory and Licence Manager, SLM, är basen för deras teknikanalysplattform. SLM ger en helhetsbild av de program och de moln- och hårdvarutillgångar som används över hela organisationen. IT- och affärschefer kan då få de åtgärdsinriktade analyser som behövs för att ha kontroll på kostnader, undvika revisionsanmärkningar, upprätthålla regelefterlevnad, minimera risker och underlätta för medarbetarna.
Tidigare i år fick Snow Software-Embotics utmärkelsen som ledare i Gartners Magic Quadrant för molnhanteringsplattformar för andra året i rad. Snow Software utsågs också till Gartner Peer Insights Customers’ Choice i kategorin ”Software Asset Management Tools” för tredje gången.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title