Annons

Amerikansk lastbilstillverkare lägger stororder på AGV-system från Jernbro Automation

Pär Knutsson påpekar vidare att Jernbros referenser från ett flertal tidigare installationer med motsvarande höga kravställning också var av avgörande betydelse. Han noterar också att affären signerades efter ett omfattande utredningsarbete, däribland utvärdering av pilotutrustning. Hårdvara och mjukvara är anpassade till specifika behov som är definierade av Navistar.
– Vi är verkligen stolta över att ha gjort denna affär som innehåller både en stor variation av olika AGV:er och fem olika system. Ordern påvisar vår styrka och konkurrenskraft, tillägger Jernbros säljchef.

Hårdvara och mjukvara är anpassade till specifika behov som är definierade av Navistar.

SPECIALICERAD PÅ AUTOMATIONSLÖSNINGAR
Allmänt om Jernbros affärsenhet Automation ska konsateras att man är specialiserad på automationslösningar baserade på AGV-koncept främst för monterings- och logistikapplikationer. Enheten är placerad i Skövde och har genom åren genomfört projekt för leverans i alla världsdelar.
Jernbro Industrial Services är också generellt stora inom industriservice, f n med en omsättning på ca 1,4 miljarder, med 900 anställda och verksamhet på 25 orter.
– Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att producera säkrare, mer effektivt och mera hållbart. Med djup ingenjörs- och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av våra kunders verksamhet och därigenom till ökad konkurrenskraft, berättar Pär Knutsson.

ÄGDA AV AXSIOM
Bland Jernbros kunder finns såväl små och medelstora lokala företag som stora internationella koncerner verksamma inom verkstad, stål, gruvor, livsmedel, petrokemi, rening och distribution av vatten, plast och gummi, trä, papper och massa samt energi.
Ägare till Jernbro är Aksiom. Aksiom utvecklar och genomför strategier för hög tillväxt inom den europeiska och globala tekniska tjänstesektorn. Koncernbolagen tillhandahåller komplexa tjänster till ägare av industri-, verktygs- och infrastrukturtillgångar.
Aksiom samarbetar med etablerade entreprenörsföretag och bidrar med strategiska, kommersiella, förvaltnings- och kapitalresurser för att påskynda strategier för organisk tillväxt och marknadskonsolidering.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title