Annons

MOLNET: Dassault breddar 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS med option för hobbydesigners, uppfinnare och innovatörer

Genom ett enkelt online-klick kan t ex tillverkare köpa en ettårig licens för ”3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Makers”, för 99 dollar för individuellt bruk (motsvarande knappt 850 kronor); eller upp till fem licenser för att arbeta tillsammans med familj och vänner, för ett obegränsat antal personliga projekt.

3D-DESIGNMJUKVARA OCH PLATTFORM FÖR REALTIDSSAMARBETE
Licensen inkluderar:
• 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS: 3D design- och konstruktionsprogramvara för att skapa produkter med produktionsklara delar, sammansättningar och ritningar, hantera arbetsflöden för plåt, svetsningar, formar och plastkomponenter och skapa fotorealistiska bilder och animationer av mönster
• 3D Creator: molnbaserad applikation för att skapa parametriska 3D-modeller var som helst och när som helst. En intuitiv enkelmodellerande miljö har AI-driven designguide för att ge optimala designformer och en maskininlärningsdriven designassistent för att minska repetitiva uppgifter
• 3D Sculptor: molnbaserad applikation för att skapa organiska former var som helst och när som helst. Funktioner inkluderar intuitiv sub-division modellering med push/pull kontrollpunkter som är som att skulptera digital lera, infoga handskisser för att enkelt skulptera former till den ursprungliga designavsikten och interoperabilitet med 3D Creator och 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS för parametrisk modellering
• Integrerad molnlagring och samarbete i realtid: användare kan komma åt sina senaste projekt, andras lösningar som man samarbetar kring och andra viktiga uppgifter var som helst. Det är också enkelt att koppla upp sig och arbeta med andra på delade projekt i ett socialmedieinspirerat nyhetsflöde.

INSPIRERANDE ONLINE-GALLERI
Till den nya lösningen finns också tillgång till den globala ”Makers Community Madein3D” – uppbackad av Dassault Systèmes och med deltagande av tillverkare, opinionsbildare och innovatörer. Här finns också tillgång till ett onlinegalleri med modeller för inspiration, som man alltså enkelt kan dela.
Tillgång till ett utökat professionellt ekosystem på 3DEXPERIENCE Marketplace för att snabbt prototypera delar eller hitta tekniska tjänster.
För de som hellre vi prenumerera på tjänsten kommer en option för detta att finnas. En månatlig prenumeration på 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Makers för 9,99 dollar kommer att finnas tillgänglig senare 2021 (ca 85 kronor i månaden).

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title