Annons

3D-PRINTING: Stratasys nya fullfärgsskrivare J55 är här

Den nya J55 passar företag som arbetar med itererande designprocesser av bland annat konsumentvaror, konsumentelektronik och fordon. Maskinen är, menar Ottosson, ”ett mycket prisvärt alternativ för att skapa konceptmodeller av hög kvalité och extremt detaljerade texturer som till exempel läder och trä.”

Stratsys nya fullfärgsskrivare, modellen J55.

En kompakt 3D-skrivare med stort byggutrymme
I jämförelse med den golvyta som J55 upptar, erbjuder 3D-skrivaren ett unikt byggutrymme. Tack vare en rund byggplatta som roterar under utskriftsprocessen kan man skriva ut flera varianter av en design och därmed reducera både kostnader och ledtider.
J55 skriver ut fullfärgsmodeller i Vero, VeroVivid och VeroClear samt DraftGrey, som är ett prisvärt material för iterationer i början av en designprocess.

Slösa inte bort tid på service
Med en ny servicemodul från Stratasys kan man enkelt underhålla, diagnostisera och uppdatera J55 online. Detta medför enklare service och reducering av servicekostnader. Stratasys J55 är utrustad med ett nytt utskriftshuvud som använder UV-LED, vilket minimerar driftstopp för kalibrering och underhåll.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title