Annons

AFFÄRSSYSTEM/ERP: Infor riktar in sig på speed med nya processbrytnings-, ESG- och GenAI-funktioner

Affärssystemutvecklaren Infor, som var tidigt ute med sin satsning på molnlösningar, har gjort betydande uppdateringar av plattformstekniken i sin branschspecifika CloudSuite-portfölj. Inte minst gäller saken Infor GenAI Assistant, som är en del av Infors Industry AI-portfölj. Denna inkluderar även Infor GenAI.
En poäng i vad man nu presenterar är att, ”förvandla konversationer till affärstydlighet med ny GenAI-assistent och ytterligare inbäddade upplevelser.” För att hjälpa kunder att frigöra hyperproduktivitet i sitt arbetsflöde vässar Infor GenAI Assistant användarupplevelsen av Infor CloudSuites. Denna konversationshjälp erbjuder ett mer dynamiskt, intuitivt och handlingsbart tillvägagångssätt för att interagera med branschcentrerad data, ta itu med tidskrävande uppgifter som att hantera tillverkningsprojekt, analysera rekvisitioner och spåra produkter.
Dessa förbättringar presenterades under dag ett av företagets 2024 Infor Velocity Summit. Varje ny innovation, inklusive en GenAI-assistent, processbrytningsfunktioner och ESG-strategihantering, förbättrar på ett meningsfullt sätt Infors uppsättning branschspecifika produkter som är byggda för att skapa värde. Infor utvecklade sina CloudSuite-teknikstackar ur lådan med hyper-specifika funktioner, vilket omformar hur organisationer arbetar och hjälper till att minska risker. För att ytterligare öka värdet erbjuder Infor branschspecifika automatiseringar, som utnyttjar AI och maskininlärning, som är förkonfigurerade lösningar som kunderna enkelt kan distribuera utan avbrott i grundsystemen.
"Jag är glad över det enorma värde dessa lösningar kommer att ge våra kunder", säger Soma Somasundaram, CEO och CTO för Infor. "Infors djupa branschexpertis visas upp genom tusentals bästa praxis, mikrovertikala processer inbyggda i produkten. Med varje utgåva ökar vi volymen av förbyggda upplevelser som utnyttjar kraften i transformativ teknik. Till exempel, med inbäddade processbrytningsfunktioner kan kunderna snabbt undersöka processeffektivitet, optimera och automatisera med minimala störningar i affärsverksamheten."
GenAI fortsätter alltså att vara djupt inbäddad i flödet av branschspecifika processer, vilket berikar applikationer en upplevelse åt gången och adderar dessutom värde för kunderna.
"Med hjälp av Infor GenAI har vi väsentligt påskyndat vårt projekt med större noggrannhet och konsekvens. Den ursprungliga planen för att rensa vår artikelmasterdata skulle ha tagit flera år att utföra med ett team på två personer som manuellt skulle grupperat och uppdaterat över 800 000 artiklar," säger Elisabetta Venezia, Group Director, ERP System & Data Management, GMM Pfaulder. "Vi räknar nu med att slutföra projektet inom de närmaste sex månaderna. Genom att eliminera dubbletter med en renare databas förväntar vi oss minst en 5 % minskning av lagerkostnaderna, vilket innebär besparingar på 1-2 miljoner dollar.”

Snabbare insyn i affärsprocesser med Infor Process Mining
Användarna får snabbt en strömlinjeformad datadefinition, förenklade export-importfunktioner, effektiv datainläsning, snabbare insiktshämtning och omfattande insiktsanalys – allt inom en enkel, lättanvänd, enhetlig plattform som förbättrar den operativa smidigheten och effektiviteten i beslutsfattandet.

”Detta transformativa verktyg [processbrytning] ger insyn i affärsprocesshändelser inom vår dagliga order-to-cash-verksamhet, och belyser områden för förbättring och genomförbara möjligheter”, säger Steve Turner, chef för informationssystem för Oberg Industries. ”Vi räknar med att vi genom att åtgärda dessa ineffektiva processer och flaskhalsar kommer att kunna öka vår genomströmning med befintliga resurser över tiden.”

Koll på nya efterlevnadsföreskrifter med nya moduler för ESG-strategihantering
Infor tillkännager vidare nya funktioner som gör det möjligt för organisationer att utveckla ett systematiskt tillvägagångssätt för att fastställa, möta och rapportera om sina organisatoriska ESG-mål. Med den här versionen bäddar Infor in ESG-data och processförbättringar i dagliga arbetsflöden för kontinuerlig förbättring.

 Branschspecifika förbättringar av hantering av leveranskedjan hjälper till att förbättra leveranskedjans noggrannhet, minska manuellt ingripande och påskynda tiden till värde. Med hjälp av AI och inbäddning av specialbyggda funktioner inuti Infor CloudSuites låser vi upp och förenar data, vilket kan minska manuellt ingripande och påskynda tiden till värde. Infor är till exempel den första och enda ERP-leverantören inom hälso- och sjukvården som bäddar in funktioner för leveransplanering och distributionshantering.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title