Annons

AFFÄRSSYSTEM: Full fart framåt för Implema – ingår strategiskt partnerskap med Planacy

Det är full fart framåt som gäller för affärssystemkonsulten Implema, mest känt för effektiva implementationer av SAP- och Microsoft Dynamics-lösningar. Bolagets partneransvariga, Birgitta Ward, berättar idag att man adderat ytterligare en partner till sitt ekosystem: Planacy. Detta strategiska partnerskap med Planacy innebär att de senare kan erbjuda en "best of breed-lösning" för automatiserad och datadriven finansiell planering.
- Vi är mycket glada över att lägga till Planacy till vårt ekosystem av strategiska partners. Tillsammans med dem kan vi nu erbjuda våra kunder förenklad, löpande budget- och prognosplanering. Med detta verktyg kan de till exempel arbeta med "agil styrning" och "beyond budgeting,” säger Birgitta Ward.

Många, även riktigt stora, bolag arbetar idag med sina finansiella prognoser i egenutvecklade Excel-mallar, något som är tidskrävande, ofta ineffektivt och ger utrymme för många fel.
Som en del i Implemas ambition att digitalisera svenskt näringsliv, arbetar Implema med ett växande nätverk av utvalda, strategiska samarbetspartners, som har produkter eller tjänster som kompletterar Implemas kärnverksamhet.
Detta gäller alltså för Planacy som man nu inleder man ett partnerskap med. Planacy är ett ungt, svenskt SaaS-bolag (Software-as-a-Service) med en innovativ best of breed-plattform för effektivare finansiell planering.
– Vi är övertygade om att flera av våra kunder kommer kunna dra stor nytta av detta i sin resa mot en automatiserad och mer kvalitetssäker finansiell planering och uppföljning, konstaterar Ward.

Gedigen erfarenhet
Planacys CRO och partneransvarige, Erik Gidlund, summerar partnerskapet i en kommentar:
–  Med Implemas gedigna erfarenhet av affärssystem, digitalisering generellt, och planering i synnerhet, kan vi tillsammans erbjuda företag som jobbar med SAP och Dynamics en lösning i världsklass. Vi har redan ett antal gemensamma dialoger med kunder till Implema och ser fram emot att kunna hjälpa organisationer till en mer välplanerad och effektiv vardag, säger han.

Planacy grundades 2015 och är ett svenskt SaaS-bolag som förenklar ett datadrivet och kontinuerligt arbete med finansiell planering. Genom ett mer proaktivt och värdeskapande arbete med budget, prognos och planering bidrar Planacy till bättre planerade och mer framgångsrika företag och verksamheter. Företaget har en innovativ och kraftfull plattform med fler än 150 kunder, 

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title