Annons

AFFÄRSSYSTEM: Implema blir ny molnpartner till Medius

SAP-partnern Implema blir återförsäljare och implementeringspartner av Medius molnbaserade lösningar för elektronisk fakturahantering i SAP och Microsoft Dynamics 365.
- Medius programlösning MediusFlow kommer att passa utmärkt till våra kunder som har en molnstrategi och som vill förenkla och automatisera fakturahanteringen, säger Implemas försäljningsdirektör, Johan Kyllönen.

Implema är en av Sveriges ledande specialister på snabba implementationer av affärssystemlösningar från SAP och Microsoft Dynamics 365. Medan Medius är en ledande global leverantör av molnbaserade lösningar som effektiviserar och automatiserar hela fakturahanteringsprocessen. Lösningen MediusFlow hjälper företag att uppnå en högre grad av fullt automatiserad fakturahantering och samtidigt få bättre finansiell kontroll.
– Implema och Medius vänder sig till samma kundsegment och har liknande värderingar och kultur vilket är viktigt för att partnerskapet ska fungera bra, säger Johan Kyllönen.

Gynnar nya och gemensamma kunder. Implema har flera kunder som redan valt Medius lösning för att automatisera sin fakturahantering och ett antal kunder som är i utvärderingsfas.
– Vi är övertygade om att samarbetet med Implema kommer att gynna våra gemensamma och nya kunder, säger Ulf Schnürer, partneransvarig på Medius.

Han hävdar vidare att Implema är erkända på marknaden för sin kunskap och effektiva leveranser av affärssystemen SAP och Microsoft Dynamics.
– Där har även vi på Medius varit mycket framgångsrika. Vi ser fram emot ett spännande samarbete där vi tillsammans kan hjälpa SAP- och Microsoft Dynamics-kunder till en effektivare fakturahantering, avslutar Ulf Schnürer.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title