Annons

ERP-system: Implema prisade av SAP för fjärde året i rad

SAP-partnern Implema har något av en särställning inom SAP-sfären. Med årets utnämning till ”Business Partner of the Year-titeln” är det fjärde gången i rad man tar hem ett toppris. I motiveringen från SAP heter det bl a att, ”Implema har under flera år visat att man genom sin kompetensutveckling, fokus och envishet breddat sitt utbud av SAP-lösningar.”

Enligt SAP har Implema också under året, aktivt etablerat och utvecklat kontaktnätet inom SAP vilket skapat framgångsrika implementationsprojekt och molntjänster.
– Vi blir självfallet lika stolta och glada varje år vi förtjänar utmärkelsen från SAP. Det bevisar både att vi gör saker rätt, och att vi faktiskt är bäst i Sverige på implementering av SAP. Vi är tacksamma och stolta för erkännandet av SAP, säger Jörgen Aronsson, VD Implema.

Mer än SAP-lösningar i portföljen. Implema har erbjudit tjänster och lösningar på affärssystemet SAP sedan 1998 och alltså fått pris som årets bästa SAP Partner i olika kategorier vid ett flertal tillfällen. De flesta av företagets kunder är idag medelstora till stora svenska företag med internationell verksamhet och bolag i flera länder. Framgångsfaktorn är snabba projekt och nöjda kunder.
Bolaget har också länge varit ett av de snabbast växande SAP-partnerföretagen på ERP-sidan. Men även om Implema för många är mest känt som SAP-partner så har man idag flera större lösningspaket i portföljen, framför allt då IFS Applications och Microsoft Dynamics AX.
Bolagets poäng framför andra är den snabba implementationstiden, som genom smarta attackvinklar sänkts till så lite som åtta veckor. Det tänkande och den kompetens man utvecklat i detta gäller förstås inte bara SAP-installationer, även om det var i denna miljö den framgångsrika modellen utvecklades.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title