Annons

Alten storsatsar – anställer 200 nya IT-konsulter de närmaste åren

Konsulten ALTENs svenska rörelse satsar offensivt. - Vi gör det för att möta marknadens behov, säger VD Martin Segerström. Vi storsatsar på spetskompetens inom IT och digitalisering, vilket inne bär att vi kommer att nyrekrytera 200 IT-konsulter och dessutom tillsätta sex chefer med expertis inom berörda områden under parollen digitalisering till 2019. Detta kommer att medföra en betydlig tillväxt för företaget och berör ALTEN:s samtliga kontor i Sverige.

Målsättningen är att ligga i framkant och delta i samhällets tekniska utveckling och här bidrar vi inom digitaliseringen som förändrar sätten vi arbetar på, kommunicerar och interagerar med varandra, säger, tillägger ALTEN-chefen.

Lockar de mest engagerande IT-konsulterna.
Alten har varit verksamma i Sverige sedan november 2008 och koncernen räknas idag som en av Europas större teknik- och IT-konsulter. Företaget finns i 20 länder, har huvudkontor i Paris, fler än 26 000 anställda och består till 88 procent av ingenjörer.

I Sverige har Alten 1300 anställda och med kontor på tio orter. I Sverige återfinns kunderna främst inom, fordons-, telekom-, försvars-, energi-, verkstads- såsom medicinteknikindustrin och där är Alten verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

– Vi är bra på att locka till oss de mest engagerade IT-konsulterna och vi ser fram emot att fortsätta skapa karriärer inom våra spännande marknader, säger Martin Segerström.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title