Annons

Anders Bergman ny operativ chef för Volvo Cars Sverige

Anders Bergman har tillträtt rollen som ”Operations Director” på Volvo Cars Sverige. Han får därmed ett operativt ansvar för den löpande verksamheten.
– Att arbeta för Volvo Cars i Sverige, med den styrka och position som företaget har på hemmamarknaden, är en otrolig chans och utmaning. Jag ser fram emot att ta med mig min erfarenhet och skapa nya framgångar tillsammans med nya kollegor, säger Anders Bergman.

Volvo Cars sverigechef, VD Jon Wakefield, säger i en kommentar att, ”Anders Bergman har en gedigen bakgrund i den svenska bilbranschen och med honom på plats får vi de bästa förutsättningarna för att lägga fokus på dagens affärsmöjligheter såväl som framtida strategier.”

Kommer närmast från Skoda
Anders Bergman kommer närmast från Skoda, där han arbetat som Brand Director i Sverige. Dessförinnan var han vd för Europcar i Sverige.
Rollen som Operations Director är ett sätt att förstärka Volvo Cars svenska ledningsgrupp i den spännande förändringsresa som företaget är inne på.
Anders Bergman rapporterar till Jon Wakefield, och han kommer att arbeta direkt med företagets försäljningsdirektör Fredrik Isakson och servicemarknadsdirektör Anna Fagberg med respektive team.
– I sitt tidigare arbete har Anders Bergman visat både en stor analytisk förmåga och handlingskraft. Han kommer att ha ett övergripande ansvar för den dagliga verksamheten samtidigt som jag lägger stort fokus vid hur vi utvecklar affären framåt tillsammans med Svensk Volvohandel. Jag är mycket glad över att Anders vill komma till Volvo Cars och forma framtiden för den svenska marknaden tillsammans med oss, säger Jon Wakefield.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title