Annons

Apotea först i världen med robotplock i sin nya autostore

Autostore är ett automatiskt modulsystem för att lagra backar med produkter extremt yteffektivt. Backarna hanteras automatiskt och Apotea blir det första bolaget i världen att ha en robot som plockar från en Autostore. Apotea har sedan tidigare investerat i flertalet robotar från RightHand Robotics. Efter plock från Autostore så går kundordern antingen direkt till utleverans eller fylls med ytterligare produkter via automatiserat plock.
– Det är roligt att vi har kunnat komma igång med vår Autostore rekordsnabbt. Förutom vår Autostore och robotplock så kommer ytterligare automation installeras under hösten med fokus på att effektivisera vår orderhantering. Vi har investerat flera hundra miljoner i vår logistik och det krävs för att hålla kundlöftet i takt med att vi växer, säger Pär Svärdson, VD för Apotea.

Under våren och sommaren har Apotea utökat sortimentet med tusentals nya produkter för att ytterligare bredda sitt redan stora utbud. Under hösten 2022 påbörjas bygget av ett helt nytt logistikcenter i Varberg

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title