Annons

Arcada väljer affärs- och fastighetslösning från Unit4

Det är bra drag under galoscherna för Unit4. Bolaget meddelar idag att yrkeshögskolan Arcada i Helsingfors har valt Unit4 Property Management och Unit4 Business World som nya lösningar för att effektivisera dotterbolaget Arcada Novas dagliga arbete inom fastighetsförvaltning.

Den finska yrkeshögskolan Arcada i Helsingfors har upphandlat nytt affärssystem för dotterbolaget Fastighets AB Arcada Nova. Valet föll på Unit4 Business World och Unit4 Property Management som de nya lösningarna för att stötta och effektivisera processerna för ekonomi och fastighetsförvaltning.

Tidigare systemet klarade inte behoven
Arcada har utbildningar både på svenska och engelska och tillhandahåller även studentbostäder. Fastighetsförvaltningen sköts av Stiftelsen Arcadas dotterbolag, Fastighets Ab Arcada Nova, som bland annat ansvarar för de över 500 studentbostäderna på universitetets campus i området Arabiastranden, Helsingfors. Lösningen Unit4 Property Management innefattar bland annat hantering av uthyrning till studenter och av hyreskontrakt.
– Vårt tidigare system för fastighetsförvaltning täckte inte längre behoven från vårt växande företag, säger Jörgen Wiik, VD hos Fastighets Ab Arcada Nova. Vi fastnade för Unit4s lösning tack vare systemets flexibilitet samt de lösningar det kunde erbjuda oss, såsom spårning, automatiska aviseringar och en direkt tillgänglig webbportal för våra studenter.

Befinner sig i en tillväxtfas
Unit4 befinner sig i en snabb tillväxtfas och erbjuder affärssystem särskilt utformade för tjänsteföretag vars verksamhet baseras på människors expertis och erfarenhet. Unit4 har lång erfarenhet inom mjukvarulösningar för fastighetsförvaltning i Norden, inte minst i Sverige och möjligheten att nu vidareutveckla sitt erbjudande i Finland välkomnas.
– Vi är såklart jätteglada över samarbetet med Arcada och att kunna erbjuda en helhetslösning för deras förvaltning av studentbostäder, säger Katarina Gunnarsson, VD på Unit4 Nordic East. Med Unit4 Business World och Unit4 Property Management kan Arcada fokusera på att tillhandahålla bättre service till sin viktiga kundbas – studenterna – och säkra en effektivare mer flexibel fastighetsförvaltning.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title