Annons

AUTOMATION: Rockwell daterar upp ThinManager-mjukvaran

Rockwell ångar på i högt tempo i utvecklingsracet. ”Den senaste mjukvarureleasen ger användarna större möjlighet att skräddarsy information och displayer som förbättrar beslutsfattandet,” hävdar man om nya ThinManager-plattformen version 11.0.
Med denna mjukvara för tunna klienter ska produktiviteten förbättras och sånt som visualisering, säkerhet och mobilitet följer med på resan mot bolagets vision om det uppkopplade företaget (”Connected Enterprise”).

ThinManager-mjukvarans nya FactoryTalk Activation-licenstillval ger tillgång till ett obegränsat antal FactoryTalk View SE-sessioner på en terminal med en enda FactoryTalk View SE-klientlicens. Därmed får användarna får tillgång till all information de behöver i jobbet utan att behöva bry sig om extrakostnader. Vanliga masterlicenser finns kvar som alternativ för användarna.

Mer mobil information vässar produktiviteten
Möjligheten till mer mobil information kan också förbättra produktiviteten. ThinManager-mjukvarans appar för surfplattor är uppgraderade och stöder nu fönsterhantering, Virtual Screens och IP-kameror på iOS- och Android-plattor. Uppdateringarna ger kontrollrumsliknande tillämpningar på mobila enheter. Nu kan användarna övervaka flera källor samtidigt när man är på språng.
Företag som väljer att satsa på lösningen kan bättre visualisera flera eller stora fristående tillämpningar med mjukvarans kompletterande MultiMonitor-funktion. Det finns nu stöd för upp till sju skärmar på en enda terminal. Uppdateringen har vidare stöd för Allen-Bradleys nya tunna klient VersaView 5200 Multi 4K-display som ger upp till sju videoutgångar med 4K-upplösning.

Företag som väljer att satsa på lösningen kan bättre visualisera flera eller stora fristående tillämpningar med mjukvarans kompletterande MultiMonitor-funktion.

Navigeringsflexibilitet och snabbare informationsgivning
Version 11.0 ger även användarna större navigeringsflexibilitet på ThinManager-mjukvarans pekskärm. Den nya ”tryck och håll-funktionen” gör att användarna enklare och snabbare får tillgång till information och kan göra ändringar.
Andra, nya användarfördelar i version 11.0 är:
• Förbättrad säkerhet – ThinManager-mjukvarans autentisieringsalternativ kompletteras nu i version 11.0 med en USB kort-läsarmodul. Det ger administratörerna fler alternativ för hur användarna får tillgång till innehållet på ett säkert sätt.
• Lokal språksupport ThinManager stöder nu också icke-engelska tangentbord och konfigurering av mjukvarans skärmtangentbord på andra språk än engelska. Uppdateringarna gör att användare kan lägga in data som t ex lösenord på sitt eget språk och med landets teckenuppsättning. Det kommer fler lokala supportfunktioner i kommande mjukvarureleaser.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title