Annons

Avancerad GIS-teknik från Hexagon är nu tillgänglig på Oracles moln-infrastruktur

Om Hexangons G/Technology ska sägas att den gör det möjligt för energiföretag att planera, designa och dokumentera nätverk. Det fungerar som en källa till tillförlitlig, platsbaserad information, som kan delas med användare och system i en organisation. Att köra G/Technology på Oracle Cloud Infrastructure underlättar den initiala systemdistributionen, förbättrar prestanda och automatiserar skalbarhet, tillgänglighet och cybersäkerhetsskydd, vilket säkerställer att systemet alltid är uppdaterat med de senaste funktionerna och förbättringarna.

Avancerade GIS-lösningar
David Hicks, VP för Worldwide ISV Cloud Business Development på Oracle, kommenterar saken med att molnet representerar en synnerligen god möjlighet för partnergemenskapet.
– Hexagons engagemang för innovation med Oracle Cloud Infrastructure och kvalitetsutförande kan hjälpa våra gemensamma kunder att få molnaktiverade, avancerade GIS-lösningar, redo att möta kritiska affärsbehov, säger han.

Notabelt i sammanhanget är att G/Technologys funnits på banan länge, man har över 40 års erfarenhet av att implementera GIS för kommunikations- och energiföretag runt om i världen. Med Oracles expert-kvalitetsstämpel kan Oracle PartnerNetwork (OPN)-medlemmar köra lösningar på Oracle Cloud Infrastructure. För partners med ”Powered by Oracle Cloud Expertise”, kan deras kunder också vara säkra på att applikationen har fullt stöd av Oracle Cloud Infrastructure SLA, vilket möjliggör full åtkomst och kontroll över deras molninfrastrukturtjänster samt konsekvent prestanda.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title