Annons

BIZ: Han blir Pulsen Integrations nye säljchef

IT-företaget Pulsen Integration har fått Martin Wall som ny säljchef. Han har jobbat i bolaget som kundansvarig för öresundsregionen sedan början på året, och blir, skriver företaget, ”med sin långa erfarenhet av försäljning och kundfokus en viktig framgångsfaktor för bolaget.”
- Det känns det fantastiskt roligt att nu axla rollen som säljchef och få möjlighet att utveckla den enorma kompetens, drivkraft och vilja som finns inom bolaget till verklig nytta för våra kunder, säger Martin Wall.

Wall är i och med detta nu chef för Pulsen Integrations säljteam i Sverige, Danmark och Finland. Martin blir med sin kompetens en pusselbit för bolagets satsningar framåt.
– Det känns mycket bra att Martin Wall nu tar över ansvaret för sälj och marknad inom Pulsen Integration. Vi har under senare tid breddat vår affär till att innefatta såväl offentlig som privat sektor. Martin har bred erfarenhet från strukturerat sälj- och marknadsarbete och en förmåga att omsätta våra kunders önskemål till lösningar där alla står som vinnare. Vi kommer nu kunna ta nästa steg i vår utveckling mot att bli det givna valet som strategisk partner inom integration och cybersäkerhet, säger John Torgersson, VD för Pulsen Integration.

Lång bakgrund
Martin Wall har tidigare, förutom att ha varit med och drivit bolag, satt upp partner- och alliansprogram. Han har lång bakgrund inom försäljning inom IT-sektorn och Pulsen Integration var ett givet nästa steg.

Allmänt om Pulsen Integration, som är ett bolag inom Pulsenkoncernen, ska sägas att man erbjuder tjänster och lösningar inom ”Cyber Security” och integration. Tjänsterna innefattar allt från strategi och organisation till teknisk implementation, support och förvaltning.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title