Annons

CAE: Altair’s Monarch firar 30-årsjubileum med ny mer intuitiv lösning för datapreparering

Genom att konvertera data från valfri källa till rader och kolumner utan kodningsbehov genererar Monarch snabbt rena och tillgängliga rapporter. Mer än 80 förbyggda funktioner finns tillgängliga, vilket gör att mödosamma och felutformade manuella dataförberedande uppgifter kan automatiseras fullständigt. Rapporter som tidigare tog timmar eller till och med dagar att skapa slutförs nu på några minuter. Som ett resultat är användarna fria att fokusera på värdet i dataanalyserna som stöd för bättre beslutsfattande.
– Med en global användargemenskap i tiotusentals omfattar Monarch vår långa erfarenhet av att hjälpa kunder att övervinna komplexa utmaningar för dataförberedelser, säger Sam Mahalingam, teknisk chef, Altair, och han fortsätter:
– Trettio år sedan den ursprungliga lanseringen är det helt rimligt att vi nu erbjuder ännu större frihet att omvandla data från flera källor till en kraftfull affärstillgång.

Så, vad är det då som bjuds ifråga om förbättringar?
Nyckelfunktionalitet som är nya för Monarch inkluderar:
• Excel trapping – Denna unika funktion gör det möjligt för användare att hantera komplexa Excel-indata. Regler kan nu användas för att extrahera och lägga till struktur i data och metadata från arbetsböcker som antingen är utformade för rapportering eller innehåller flera kalkylblad.
• Förbättrad extrahering av PDF – Genom att identifiera grafiska element som rektanglar och linjer på återgivna bilder på PDF-sidor anpassar Monarch det olika utbudet av rapportstilar som används i detta format. Alla kombinationer av teckensnitt och bakgrundsfärger kan extraheras med framgång.
• Support för Altair-Units – Altairs flexibla licensmodell tillåter kunder att endast betala för vad de behöver; när de behöver det.
En gratis testversion av Monarch finns på https://web.altair.com/monarch-free-trial.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title