Annons

CAE: Altairs SLC alternativa SAS-språkmiljö är nu tillgänglig på Google Market Place

Utvecklaren av simulerings- och analysverktyg, Altair, annonserar idag att bolagets SLC-lösning nu är tillgängligt på Google Cloud Marketplace. Altair SLC är en alternativ SAS-språkmiljö, som inte kräver någon mellanprogramvara från tredje part för att bearbeta applikationer som innehåller SAS-språket.
- Att ha rätt teknik på plats för att effektivisera migreringen av äldre arbetsbelastningar till molnet är viktigt, säger Dai Vu, CEO för Cloud Marketplace & ISV GTM Programs, på Google, och tillägger: "Med Altair SLC nu tillgängligt på vår marknadsplats hjälper Altairs kunder med sömlös migrering som kan hjälpa dem att konkurrera bättre på marknaden."
Altair SLCs SAS-språkkompilator stöder SAS-språk och makrosyntax, och inkluderar procedurstöd för statistik, tidsserieanalys, operationell forskning, maskininlärning, matrismanipulation, operationell forskning, grafer och utmatning. Lösningen kan komma åt praktiskt taget alla datakällor, inklusive molntjänster, Hadoop, datalager, databaser, SAS-språk, SPSS, Excel, CSV och andra filbaserade dataformat utan begränsningar för datavolymer.
- Denna mjukvara har unika fördelar som gör det till en unik lösning i dagens mjukvarulandskap, och vi är övertygade om att kunderna kommer att upptäcka att det snabbt kommer att bli ett ovärderligt tillägg till deras verktygslåda, säger Sam Mahalingam, teknisk chef, Altair.

Altairs tekniske chef hävdar vidare att Altair SLC minskar användarnas kapitalkostnader och driftskostnader tack vare dess enastående förmåga att hantera höga nivåer av genomströmning.
– Dessutom hjälper flyttningen av arbetsbelastningar från lokala stordatorer till molnet med Altair SLC organisationer att modernisera, framtidssäkra befintliga investeringar och har potential att minska kostnader relaterade till infrastruktur och relaterad administration, tillägger han.

Altair SLCs nyckelfunktioner
Multi-Language, Multi-Platform kapabiliteter: Lösningens SAS-språkkompilator kör SAS-språk och SQL-kod, och använder Python- och R-kompilatorer för att köra Python- och R-kod och utbyta SAS-språkdatauppsättningar, Pandas och R-dataramar. Programvaran körs på IBM stordatorer, i molnet och på servrar och arbetsstationer som kör en mängd olika operativsystem. Den stöder både inlämning av jobb på distans och möjligheten att utbyta data mellan stordator, moln och installationer på plats.

Sömlös migrering: Altair SLC:s kodanalysverktyg kan analysera tusentals SAS-språkprogram på några minuter och Altair-teamet kommer att utnyttja sin mångåriga erfarenhet för att stödja användare genom hela migreringsprocessen, inklusive bedömning, proof of concept och utrullning.

Enkel dataåtkomst: Altair SLC kan komma åt praktiskt taget alla datakällor, inklusive molntjänster, Hadoop, datalager, databaser, SAS-språk, SPSS, Microsoft® Excel®, CSV och andra filbaserade dataformat utan begränsningar för datavolymer .

Flexibel distribution: Användare kan använda Altair SLC i batch- eller fristående läge för att köra program och modeller, eller använda det med Altair Analytics Workbench™, Altairs integrerade utvecklingsmiljö, för att skapa, underhålla och köra program och modeller.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title