Annons

Capgemini skriver ramavtal med Sveriges Kommuner och Landsting

Digital transformation är en av storkonsulten Capgeminis främsta distanser. Det är givet att den förändringsbild hela samhället just nu genomgår ökar behovet av genomtänkta upplägg i detta spår. Offentliga verksamheter är inget undantag och bolaget meddelar idag att man tecknat ett ramavtal dag med Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) kring detta. Avtalet, som formellt tecknats med SKL Kommentus Inköpscentral, kommer att göra det enklare för kommuner och landsting att möta den snabbt ökade efterfrågan på digitala tjänster och extern IT-kompentens.

– Digital transformation och IT-säkerhet är ett stort fokusområde för både kommuner och landsting och kommer fortsätta vara det under många år. Efterfrågan på alla typer av IT-tjänster är hög och vi är stolta över att teckna ramavtal som hjälper de svenska kommunerna och regionerna med värdefull kompetens inom IT, säger Lars Kullberg (bilden nedan t h), VP, Head of Public Sector i Capgemini.

Capgemeni tilldelades två anbudsregioner. Ramavtalet, IT-konsulttjänster 2016, undertecknades efter ett öppet anbudsförfarande och inkluderar totalt sju regioner, där Capgemini tilldelades två av dessa; Anbudsområde B: Jämtlands län, Västernorrlands län samt Anbudsområde F: Östergötlands län, Jönköpings län, Kalmar län. Capgemini valdes för sina bevisade högkvalitativa leveranser samt kompetens och erfarenhet inom digital transformation.

Capgemini kommer att tillhandahålla tjänster inom IT-utveckling, underhåll och infrastruktur samt arkitektur, IT-säkerhet, IT-kompetens och användarstöd.

Ramavtalets längd är två år, med möjlighet till två års förlängning.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title