Annons

Capgemini Sverige får ny VD: Anil Agarwal tar över efter Leendert Venema

Efter flera år som vice VD för Capgemini i Sverige, och senare som VD i Norge, är Anil Agarwal utsedd till VD för Capgemini i Sverige. Parallellt fortsätter han att fungera som VD för Capgemini i Norge.
- Parallellt med sitt ansvar som VD i Norge kommer han nu att leda vår verksamhet i Skandinavien, säger Olivier Sevillia, Group Executive Board-medlem på Capgemini.

Anil Agarwal kom till Capgemini 2012 som försäljningschef i Sverige. Sedan dess har han haft olika positioner inom försäljning och ledning. Han har omfattande erfarenhet inom IT-industrin och globala konsultföretag. Agarwal har bott i Sverige i över 18 år och har haft ledande ställningar inom Capgemini såväl som andra IT-organisationer. Han har en Bachelor i matematik och en Masterexamen i ekonomi från Indian Institute of Management i Bangalore.

Tidigare chefen, Leendert Venema, som började som VD i Sverige i 2010 och som har utvecklat Capgeminis verksamhet i både Sverige och Norden, fortsätter att arbeta som senior executive på globalt nivå i Capgemini.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title