Annons

Chris Berry går i pension: Molnet i fokus när Antti Soini tar över som SAP Sverige-chef

Under övergångstiden kommer Soini, som för närvarande är försäljningsdirektör på SAP Svenska, att arbeta nära Chris Berry för att successivt ta över VD-rollen. Precis som Berry kommer Soini att rapportera till chefen för SAP Norden och Baltikum, Helle Dochedahl. 

Chris Berry andra chefsperiod
Rutinerade IT-veteranen Chris Berry har varit CEO för SAP Svenska i två omgångar: mellan 2015 och 2018 och nu sedan hösten 2021. ”Han har framgångsrikt inspirerat många svenska företag på deras digitaliseringsresa och utvidgat SAPs erbjudande inom plattforms- och datadrivet ERP i molnet,” skriver SAP i en officiell kommentar.  

Allmänt har Antti Soini varit 14 år på SAP.  När han väl tar över den svenska chefsrollen kommer han att förstärka utvecklingen av SAP Svenskas verksamhet till att genom färdiga tjänstepaket, förenkla för företag att innovera och integrera sina molntjänster för olika branscher och affärsområden. 
Det blir också ett större fokus på hur SAP utrustar företag för att mäta och exekvera hållbara affärer längs hela värdekedjan, något som enligt Soini är ett måste för att företag ska kunna skapa tydliga effekter från sitt eget hållbarhetsarbete och samverka med andra företag.  

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title