Annons

Citrix lanserar app som säkrar all data – oavsett enhet

Citrix lanserar Workspace App – något man betecknar som, ”branschens första digitala arbetsyta som samlar och säkrar appar och dess data på alla enheter.”
– Den mobila användningen på arbetsplatser är nu lika viktigt som en vanlig traditionell kontorsmiljö, och då är det viktigt att företagen har ett enhetligt och säkert system för hela organisationen. Våra lösningar bygger på mångårig erfarenhet och är säkra, intuitiva och invidanpassade vilket organisationer och deras anställda behöver för att vara innovativa och effektiva, när som helst och var som helst, säger Mats Ericson, Sverigechef på Citrix.

Det var under den nyligen avslutade kundkonferensen Citrix Synergy som nya presenterade Citrix Workspace App som samlar allt som en medarbetare behöver på en plats, samtidigt som den uppfyller de hårdaste kraven på säkerhet.
Nu ska sägas att detta med möjligheter att enkelt byta arbetsverktyg är något som Citrix länge haft högt upp på agendan och byggt sina försäljningargument kring, men med den nya plattformen tar man saken längre jämför med gamla lösningen, Citrix Receiver.
Med Workspace App kan man snabbt söka fram informationen man behöver, även enskilda filer som ligger i olika molntjänster. Man behöver alltså inte hålla koll på var man sparat filerna. Därtill får man en personlig anpassning av gränssnittet med snabblänkar till olika webblärare, molntjänster och program.
Citrix Workspace App skapar den första enhetliga digitala arbetsytan för företag och organisationer. Arbetsytan kommer göra det möjligt för användare att på ett säkert och användarvänligt sätt komma åt sina Web/SaaS-, Windows-, Linux- och mobilappar, Desktops och filer oavsett plats och enhet.

Citrix har 170 svenska återförsäljare. Med Workspace App får kunder och partners en produkt med en enhetlig användarupplevelse. Användarna kan börja arbeta hemma på sin tablet, fortsätta arbetet på sin smartphone under pendling och slutföra arbetet på sin stationära eller bärbara dator på kontoret. Dessutom får de tillgång till all sin data via single sign-on.

– Lösningen ska vara lika enkel och användarvänlig som exempelvis filmtjänsten Netflix där man kan börja titta på en film eller serie på surfplattan eller mobilen och sedan fortsätta från TV:n i hemmet – detta utan att tumma på säkerheten, säger Peter Söderholm, Director, Systems Engineering.

Citrix Workspace säkerställer tillförlitlig och säker applikationsprestanda, integrerad sökning, arbetsflöden mellan appar och smidig dataöverföring oavsett var filerna är lagrade.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title