Annons

CONNECT: Addovation lanserar molnbaserad integration i partnerskap med Dell Boomi

MOLNBASERADE INTEGRATIONER MED ADDOVATIONS CONNECT
Enligt Joakim Hugosson är bakgrunden till det annonserade samarbetet med Boomi att fler och fler företag flyttar sina ERP-lösningar till molnet tillsammans med sina molnbaserade integrationer. Med sitt nya initiativ, Connect, kommer Addovation nu att kunna erbjuda utveckling, konsulttjänster och applikationshantering och hjälpa företag att etablera och underhålla molnintegrationer.

Joakim Hugsson, VD Addovation.

– Vi ser en stor potential att ytterligare stärka vår position som den mest relevanta ERP-partnern i Norden, genom att kombinera vår expertis med kostnadseffektiva molnbaserade integrationer, säger Hugosson och tillägger:
– Utöver detta accelererar partneravtalet med Boomi våra investeringar i nya områden som är viktiga för våra kunder, t ex integrationer.

INTEGRATIONSTJÄNSTER BÅDE TILL IFS OCH NETSUITE
Hur ska dagens besked från IFS-partnern och ERP-konsulten Addovation värderas? Ja, klart är att avtalet ger Addovation möjlighet att leverera moderna och framtidssäkra integrationslösningar. Detta kommer att stödja leverans av integrationstjänster till ERP-lösningarna från NetSuite och IFS Applications.

Gustaf Meland, affärsområdeschef, Addovation.

– Vi är mycket nöjda över detta partneravtal med en av de ledande leverantörerna av molnintegrationsplattformar, säger Gustaf Meland, affärsområdeschef för Connect på Addovation. Detta gör det möjligt för oss att leverera toppklassiga integrationslösningar till nya och befintliga kunder. Det här är en kickstart för Connect.

MODERNISERAR AFFÄRSSYSTEMEN
Från Boomis sida konstaterar Max van Eeghen, direktör för Benelux, Nordics & Israel att man ser många integrationsmöjligheter i Norden för IFS- och NetSuite-kunder.
– Tillsammans kan vi hjälpa dem att modernisera sina affärssystem. Med Addovation, som redan är en väletablerad partner för många IFS- och NetSuite-kunder, kommer vi att kunna öka organisationernas smidighet och påskynda affärsresultaten.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title