Annons

Därför byter CRM-spelaren Lundalogik namn till LIME

Nu droppar det marknadsledande CRM-bolaget namnet Lundalogik helt och hållet för att kort och gott bli Lime. Under sommaren 2016 ändrade Lundalogik officiellt varumärke till Lime by Lundalogik och nu tar bolaget steget fullt ut.
Namnbytet ska skynda på en nordisk expansion efter att bolaget tog ledarpositionen på den uppskattningsvis 1,7 miljarder kronor stora svenska CRM-marknaden (Customer Relationship Management) 2016.

Namnet Lundalogik har fungerat sämre utanför Sverige, men trots det skvallrar det senaste bokslutet om en nära 100-procentig tillväxt på finska marknaden och bolaget anställde 51 personer runt om i Norden förra året.
–    Detta är en del av en internationalisering av företaget som redan kommit en bra bit på väg, men huvudkontoret ligger kvar och Lund kommer alltid att vara en stor del av vår kultur. Det är något speciellt att vara en Lundalogiker och den känslan ska bestå, säger Erik Syrén, VD på Lime som har varit med bolaget i 17 år, en resa från 10 till 215 anställda.

Lime är redan namnet på företagets produktserie med CRM-mjukvara för kundvård och försäljning. Enligt Syrén har det lett till att många nordiska kunder sedan länge kallat företaget för Lime.

2017 köpte Lime företagen RemoteX och Netoptions. Erik utesluter inte nya uppköp av nordiska bolag även i år. Dessutom är målet att anställa närmare 60 nya personer, liksom en 20-procentig tillväxt under 2018.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title