Annons

DATADRIVEN ANALYS: Capgemeni köper ledande skandinavisk spelare

Advectasteamet kommer enligt pressmaterialet att bli en del av Capgeminis globala affärsområde Insights & Data. Bolaget startades 2006 i Sverige och hjälper sina kunder med bättre affärsbeslut baserat på datadrivna insikter. Man har en stark skandinavisk position med kontor i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Malmö och Köpenhamn.

Likartade grundvärderingar
Tilläggas kan att kundprojekten spänner över flera branscher och erbjuder lösningar inom business intelligence, data science och data management.
– Det var viktigt för oss att våra företagskulturer skulle passa bra ihop. Hos Capgemini såg vi flera grundläggande värderingar som liknade våra, så som laganda, frihet och förtroende, samt en vilja att samarbeta, säger Stefan Olsson, CEO för Advectas. Genom att bli en del av Capgemini kommer vi bl.a. kunna erbjuda våra kunder skalbarhet tillsammans med utökade möjligheter inom områden såsom AI och molnbaserade lösningar
Transaktionen kommer genomföras med sedvanliga villkor inklusive konkurrensgranskning och kommer att avslutas under de kommande veckorna. Någon köpeskilling anges inte.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title