Annons

DIGITALT SEMINARIUM: I vilken utsträckning behöver man integrera på PLM-omådet?

I vilken utsträckning behöver man integrera på PLM-området och kan man verkligen uppnå en ”end-to-end-PLM-process”? Frågeställningen är mycket aktuell, inte minst i skenet av den djupintervju med SKF’s CTO, Victoria Van Camp, som PLM&ERP News publicerade häromdagen. Van Camp menar att ingen PLM-leverantör idag kan leverera en sådan lösning. Vad tycker andra om saken?
Ett strålkastarljus på denna och andra frågeställningar kommer att belysas under ett spännande webb-TV-seminarium (digitalt seminarium) imorgon på PI DX Spotlight, arrangerat av communityn PI DX, som adresserar tillverkare som bedriver framgångsrik digital transformation. Vad man kommer att undersöka är vanliga smärtpunkter och hur företag genom ”blod, svett och tårar” omfamnar PLM för att förvandla sina organisationer.
Svenska PLM-utvecklaren Eurostep deltar med en presentation i detta intressanta seminarium.
Nedan finns en länk för anmälan till detta kostnadsfria digitala event.

Det finns allmänt en enighet om att integration av data, processer och verktyg kommer att driva effektivitet och möjliggöra innovation i företag. Lika klart PLM tillåter tillverkare att göra detta, men den största utmaningen och området, som håller tillbaka företagen, är att faktiskt få till en framgångsrik integration av olika system och informationsflöden.

ShareAspace – en fungerande lösning
Det är i sammanhanget intressant att svenska PLM-utvecklaren av standardsbaserade lösningar, Eurostep kommer att hålla i en av presentationerna. Bolaget kommer att presentera hur en effektiv och säker samverkan kring produktdata skapas med den egna lösningen ShareAspace, där tillgänglighet, kontroll och säkerhet är viktiga parametrar.

PLM och produktdataintegration över hela livscykeln och över hela leveranskedjan inklusive design, utveckling och support av produkter har alltid involverat partners och leverantörer. Detta gäller inom områden som bilindustri, försvar, flygindustri men också inom många fler industrier. Samverkan inkluderar mer än PLM, även ERP och MRO är aktuellt. Det måste finnas kontrollerad datadelning som knyter samman internt och externt med det alla partners, inklusive kunden, säger Eurosteps marknadsdirektör, Håkan Kårdén, bilden t h, i en kommentar.

LÄNK FÖR ANMÄLAN:
https://dx.pi.tv/spotlights/100/plm_integration

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title