Annons

EAM: Hon stärker Prevas’ marknadsposition på underhållssidan

Malin Andersson konstaterar också att det som lockade med Prevas är att man hjälper kunderna arbeta systematisk med både förbättringsarbete och digitaliseringsresan. Teknik i all ära, men det är människan som ska vara i fokus! 

Master i Mechanical Engineering
Hennes bana inom industriell verksamhetsutveckling började med en Master i Mechanical Engineering. Under studietiden fick hon tack vare en utbytesplats i Norge möjlighet att komplettera sina studier inom IT, industriell ekonomi och produktutveckling med kurser inom hållbara affärsmodeller och affärsanalysmetodik. En bredd som hon haft stor nytta av i sina roller som affärsanalytiker och applikationsspecialist. 
– Jag trivs väldigt bra i rollen som applikationsspecialist och hos Prevas kan jag fortsätta utvecklas. Här får jag kombinera mina kunskaper inom programmering och datahantering med process- och användarfokus, fortsätter Malin. 

– Malin är ett fantastiskt komplement till EAM-teamet på Prevas där fokus är digitalisering och effektiva lösningar för underhållssystem, säger Ylva Amrén regionchef Prevas West. Hon delar vår bild av insamlad data där insikter och underlag är a och o för att arbeta mer förebyggande men också för att se var utvecklingsmöjligheterna finns i processen.

I rollen som applikationsspecialist kommer Malin vara en viktig del i leveranserna till Prevas befintliga och nya kunder.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title