Annons

EAM/Underhållshantering: Prevas blir partner till IFS kring Ultimo-plattformen

IFS Ultimo är en synnerligen habil EAM-mjukvara och har expanderat globalt i snabb takt under de senaste åren. Mycket tack vare ett växande nätverk av kanalpartners. Nu lägger de till en partner till i sitt nätverk och med Prevas ombord kan IFS Ultimo erbjuda ännu fler kunder attraktiva och kostnadseffektiva lösningar för proaktivt och prediktivt underhåll.
 
Vaför satsar Prevas på IFS Ultimo?
Ylva Amrén, regionchef West på Prevas, förklarar varför båda företagen tillför värde för varandra.
– Vårt partnerskap med IFS Ultimo kommer att göra skillnad för organisationer som vill effektivisera sin verksamhet med kostnadseffektiva lösningar för underhåll. Prevas stora kundbas, som täcker olika branscher, vittnar om att vi förstår våra kunder och deras behov.  
Om Ultiom-plattformen säger Amrén att den är intuitiv, anpassad för alla nordiska språk, möjliggör en hög implementeringstakt och är kostnadseffektiv.
– Vi har redan två kundprojekt igång där kunderna har väntat på en lokalt representerad partner med en gedigen kompetens i kombination med en skalbar och heltäckande produkt för att säkra sina tillgångar, tillägger hon. 

Entusiastisk över samarbetet
Marcel Leeflang, chef för ”Channel Sales” på IFS Ultimo, är mycket nöjd med det nya partnerskapet:
– Prevas är en välkänd tjänsteleverantör av underhållssystem och asset management på den nordiska marknaden. Det gör mig väldigt entusiastisk över detta samarbete. Genom detta partnerskap presenteras vi för den nordiska marknaden av en kraftfull partner som fungerar som en IFS Ultimo-lösningsleverantör och hanterar IFS Ultimo-relaterade projekt och implementeringar. Prevas medarbetare är lokalt representerade inom försäljning, projekt och efterföljande förvaltningstjänster, som vi båda vet värderas högt av våra gemensamma kunder. Genom att lägga till IFS Ultimo till Prevas portfölj erbjuder vi tillgångsintensiva kunder på den medelstora marknaden i Norden en attraktiv och kostnadseffektiv lösning för proaktivt och förutsägande underhåll, säger kanalchefen.

Förutom de gemensamma fördelarna som finns för båda bolagen, spelade IFS förvärv av Ultimo sommaren 2022 en roll. Prevas och IFS har varit i ett partnerskap sedan 2019. För Prevas är detta samarbete också en naturlig förlängning av deras nuvarande samarbete med IFS. 

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Industriellt

Success Stories

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title