Annons

EazyStock och Orango förbättrar lagerlösningar i NAV-miljöer

EazyStock, som utvecklar molnbaserade verktyg för effektiv lagerhantering, har tillsammans med affärssystemkonsulten Orango tagit sikte på att göra något åt dåligt optimerade lager.
Orango har lång erfarenhet av implementationer av Microsoft Dynamics NAV, och inom ramen för samarbetet jobbar man nu på en ny integration mellan EazyStock och NAV som kommer göra lageroptimering snabbare och enklare än någonsin förut.

Det är ingen dålig partner EazyStock har fått i Orango. Bolaget är en av Sveriges främsta specialister på affärssystem med drygt 150 anställda och över 200 miljoner i årsomsättning. Och som sagt Dynamics NAV-lösningen är ett av systemen man kan utan och innan.
Men även om NAV-lösningen har sina starka sidor är just lageroptimering ett område som kan förbättras.
– När förutsättningarna förändras för små och medelstora företag och konkurrensen skruvas åt växer behovet av att minimera kostsamma överlager och samtidigt förbättra servicegraderna. EazyStock är ett verktyg som automatiserar inköpsprocessen och ser till att lagret hålls på en optimal nivå, säger Agneta Linde, partnerchef på EazyStock.

”Ett bra komplement till NAV.” Orangos seniora konsult, Christian Peterson, ansvarig för integrationssidan på Orango, håller med och menar att EazyStock i sammanhanget är ett bra komplement till NAV.
– Så är det, det är pusselbiten våra kunder behöver för att behålla konkurrenskraften när marginaler pressas och allt snabbare leveranstider förväntas. I stället för att spendera många timmar med prognoser i excel kommer nu inköpare och planerare kunna fokusera på mer värdeskapande aktiviteter, som strategi eller innovation, säger han.

Integrationen är just nu under utveckling och kommer lanseras under våren till utvalda kunder.

Print Friendly, PDF & Email

Success Stories

Success Stories

Industriellt

Intressant på PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

PLM TV News

Aktuell ANALYS

Aktuell Analys

Aktuell Analys

3D-printing

Block title